Flexdriving, flexibel rijden met alle vrijheid

 In acties

Genieten in alle vrijheid. Vanaf € 7,- per dag*

Contract al na 1 jaar maandelijks opzegbaar

Van een auto moet je genieten. Daarom introduceert Toyota Flexdriving: een nieuwe manier van autorijden waarbij alles draait om flexibiliteit. Zo krijgt u bij Flexdriving een flexibel Private Lease contract: Toyota Private FlexLease. Waar je niet jaren aan vast zit en dat al na een jaar maandelijks opzegbaar is! Rij dus voor een vast laag bedrag per maand zorgeloos een gloednieuwe Toyota. Je betaalt alleen nog de benzine.

De voordelen van Flexdriving:/

  Zorgeloos genieten van een nieuwe Toyota
  Inclusief wegenbelasting, verzekering, reparatie en onderhoud
  Alle vrijheid door flexibel contract: al na 1 jaar maandelijks opzegbaar!
  Inruil mogelijk: direct cash of korting
Toyota AYGO

/Met zijn stoere x-vorming front, en speelse lijnen is de AYGO een auto waar je letterlijk en figuurlijk alle kanten mee op kan. Er is een AYGO voor iedereen. Zeker als je weet dat je er al in wegrijdt vanaf € 7,- per dag*. En is het contract al na 1 jaar maandelijks opzegbaar!

 

 

 

Toyota Yaris

/De nieuwe Yaris is prachtig vormgegeven en afgewerkt met materialen van de beste kwaliteit. Voorzien van frisse, nieuwe kleuren en dankzij een slim design nu ruimer dan ooit. Inclusief een zeer uitgebreide standaarduitrusting heeft de Yaris alle ingrediënten voor zorgeloos rijplezier. Voor iedereen, want je rijdt al een Toyota Yaris vanaf € 9,50 per dag*. En is het contract al na 1 jaar maandelijks opzegbaar!

 

 

 

Toyota Auris

/Details maken het design. De Auris onderscheidt zich dan ook tot in detail met vele bijzondere accenten. En ook geen onbelangrijk detail: Je rijdt al flexibel rond in een Toyota Auris vanaf € 11,50 per dag*. En is het contract al na 1 jaar maandelijks opzegbaar!

 

 

 

Toyota Auris Touring Sports

/In design en dynamiek net zo gewaagd als de Auris: de Toyota Auris Touring Sports. Echter, deze stijl en comfort gaat samen met een zee aan ruimte. Zo past hij zich in alle omstandigheden flexibel aan. Bovendien rijdt u tijdelijk al een Auris Touring Sports voor de prijs van een hatchback: vanaf 11,50 per dag*. En is het contract al na 1 jaar maandelijks opzegbaar!

 

 

 

* Disclaimer Toyota Private FlexLease advertentietarieven

Toyota Financial Services leasetarief per maand o.b.v. Private Lease, 48 mnd, 10.000 km/jaar, incl. max. bonus/malus, BTW, excl. brandstof • Dit actieproduct heeft een looptijd van 48 maanden en is na 12 maanden zonder beëindigingskosten maandelijks opzegbaar • Tarieven kunnen afwijken bij gekozen uitvoering, wijziging van fabrieksopties, kilometrage, schadevrije jaren en gewicht • Geldig vanaf 1 januari 2017 t/m 31 maart 2017 of zolang de voorraad strekt • Voor de actie komt een beperkt aantal modellen van de AYGO, Yaris, Auris en Auris Touring Sports in aanmerking • Vraag uw dealer naar alle voorwaarden • Wijzigingen en typefouten voorbehouden • [email protected]

Aanbevolen Berichten

Vul hier uw zoekopdracht in en druk op Enter om te zoeken