Net als u gewend bent van onze auto’s staat de Toyota Polis voor kwaliteit, zorgeloosheid en maximale zekerheid. U profiteert met deze verzekering bovendien van vele extra’s, een prettig lage premie en aantrekkelijke voorwaarden.

Uitgebreide dekkingen van de Toyota Polis

Als u op zoek bent naar een goede verzekering voor uw nieuwe of gebruikte Toyota heeft u met de Toyota Polis keuze uit drie soorten dekkingen:

1. Toyota WA polis

Uw Toyota moet minimaal WA (Wettelijke Aansprakelijkheid) verzekerd zijn. De voordelige Toyota WA-verzekering dekt de schade die u aan derden toebrengt met de auto en/of aangekoppelde caravan of aanhanger. Een WA-verzekering vormt de basis en is de goedkoopste vorm van een autoverzekering. De Toyota Polis dekt tot € 2.500.000,- aan materiële schade. Letselschade wordt tot maximaal € 5.600.000,- vergoed.

2. Toyota Beperkt Casco Polis

De Toyota Beperkt Casco Polis voegt extra dekking toe, zoals diefstal van uw Toyota of onderdelen daarvan, joyriding en (poging tot) inbraak. Ook verzekerd is autoschade door storm, hagel, overstromingen, vallend gesteente, brand, ruitbreuk, blikseminslag, ontploffing en botsing met loslopende dieren.

3. Toyota Volledig Casco Polis (all risk)

De meest complete autoverzekering is de Toyota Volledig Casco Polis. Deze verzekering dekt behalve wettelijke aansprakelijkheid ook schade door eigen schuld van de bestuurder, evenals door derden aan de auto toegebrachte schade. Deze Polis gaat nog verder dan de Toyota Beperkt Casco Polis, met dekking voor de kosten van:

 • Berging, repatriëring en bewaking bij vervoer naar een garage.
 • Achterlating, -als de auto in het buitenland moet worden achtergelaten-.
 • Zonder opzet veroorzaakte schade bijvoorbeeld door slippen, omslaan, aanrijding, te water raken, botsing met een ander voertuig of een boom, vangrail, verkeersbord e.d.

De nieuwwaarderegeling en de occasionwaarderegeling zijn standaard inbegrepen bij deze verzekering. Zo kunt u zelfs na een Total-loss weer een gelijkwaardige Toyota rijden.

Voordelen van de Toyota Polis

 • Tot 3 jaar nieuwwaarderegeling voor nieuwe Toyota’s
 • 3 jaar occasionwaarderegeling voor gebruikte Toyota’s
 • Schadeherstel bij uw eigen Toyota dealer
 • Gratis vervangende Toyota bij schadeherstel
 • Geen eigen risico bij schadeherstel via de Toyota dealer
 • Behoud fabrieksgarantie na schadeherstel
 • Geen voorschot schadebijdrage
 • 24-uurs opzegservice
 • Tot 80% no-claimkorting
 • Tweede autoregeling

Eenvoudig overstappen

Overstappen gaat snel en kosteloos. U kunt de Toyota Polis direct afsluiten voor uw nieuwe of gebruikte Toyota. De verzekering van uw huidige auto kunt u opzeggen zodra hij is verkocht, zonder opzegtermijn. De meeste verzekeraars vragen voor het stopzetten wel een kopie van het vrijwaringsbewijs.

Wilt u uw Toyota Polis stopzetten? Ook dat is heel eenvoudig. U vult samen met uw Toyota dealer het Overstap Serviceformulier (download) in. De Toyota dealer stuurt het formulier op naar het Toyota Polis team dat er voor zorgt dat uw lopende verzekering wordt stopgezet.

Uitbreidingsmogelijkheden

U kunt uw Toyota Polis naar keuze uitbreiden met de volgende modules:

1. Ongevallen inzittendenverzekering
Verzekert bestuurder en passagiers bij overlijden of blijvende invaliditeit bij een ongeval met de verzekerde auto, los van de schuldvraag. Verzekerde bedragen (maximaal): Overlijden ten gevolge van een ongeval:    € 10.000,-. Blijvende invaliditeit ten gevolge van een ongeval: €50.000,-. Premie per jaar: €29,95

2. Schadeverzekering inzittenden
Ook de schadeverzekering voor inzittenden keert uit ongeacht de schuldvraag. Deze verzekering vergoedt geen vaste bedragen, maar de daadwerkelijk geleden schade tot maximaal € 1.000.000,-. Bovendien dekt deze verzekering de schade aan persoonlijke bezittingen* die op het moment van het ongeval in de auto vervoerd werden. Premie per jaar: € 40,84.

* Onder persoonlijke bezittingen worden voorwerpen verstaan die in de particuliere huishouding zijn aangeschaft, zoals kleding, vakantiespullen, een MP3-speler e.d. Voorwerpen die voor zakelijk gebruik dienen, zoals een laptop of telefoon van de zaak, zijn niet meeverzekerd.

3. Verhaalsrechtsbijstandverzekering
Met deze aanvullende verzekering kunt u een beroep doen op rechtsbijstand indien u met de auto bij een verkeersongeval betrokken bent geweest of als u uw belangen wilt laten behartigen in het kader van het verkeers(straf)recht, zoals het invorderen van een rijbewijs of het in beslag nemen van de auto. Premie per jaar: €40,-.

Over Polis Direct

Polis Direct is de verzekeringspartner van Toyota Financial Services. Samen bieden zij u de Toyota Polis. Polis Direct is een dochter van Bovenmij Holding en bestaat sinds 1995. Polis Direct heeft zich in deze periode ontwikkeld tot een specialist in het bemiddelen van particuliere verzekeringen. Bij Polis Direct zijn inmiddels bijna 150.000 verzekeringen ondergebracht en daarmee is Polis Direct de vijfde, onafhankelijke particuliere verzekeringsbemiddelaar van Nederland. Onze dienstverlening staat op een hoog niveau. Polis Direct is in het bezit van het Keurmerk Klantgericht Verzekeren (www.keurmerkverzekeraars.nl).

Contact

Wilt u meer informatie of snel een scherpe offerte? Vraag het gerust aan bij ons. Wij kunnen u als geen ander adviseren over de Toyota Polis van uw keuze. Of neemt u contact op met ons callcenter via telefoonnummer 024-3665661 U kunt ons bereiken van maandag t/m vrijdag van 8.00 uur tot 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 15.00 uur.

Vul hier uw zoekopdracht in en druk op Enter om te zoeken