Extra zuinig en standaard met automaat.

20 Jaar geleden introduceerde Toyota de hybride auto. Inmiddels rijden wereldwijd al meer dan 10 miljoen mensen extra zuinig en super ontspannen dankzij de standaard automaat. Terwijl ze volop genieten van een benzine- én een elektromotor die naadloos samenwerken. Kies elektrisch zonder stekker waarmee u tot wel 50% van de tijd elektrisch rijdt*. Kies Toyota Hybrid.

Doe de Energy Challenge en maak kans op mooie prijzen!

/In een Toyota Hybrid rijdt u al snel tot 50% van de tijd elektrisch. Zonder te stekkeren. Want de auto laadt zichzelf onderweg vanzelf op. Bijvoorbeeld tijdens het remmen of als u ‘m laat uitrollen. Bovendien maakt u kans op een all-inclusive trip voor twee naar de Olympische Spelen in PyeongChang*. Van 10 februari tot 15 februari verblijft u in Zuid-Korea om de 1.500 meter van de dames en heren te bekijken én bezoekt u de snowboard finale van de dames.

Rijd voor hetzelfde geld hybride

/Elke Toyota Hybrid is een unieke auto met een uniek karakter. Dankzij de combinatie van een soepele benzinemotor en een krachtige elektromotor rijdt een Toyota Hybrid extra zuinig en -onder andere dankzij de standaard automaat- zeer ontspannen. Als u het eenmaal hebt meegemaakt, wilt u niet meer anders. Gelukkig kunt u nu bij Toyota voor hetzelfde geld in een hybride rijden. Bij de Yaris, Auris en Toyota C-HR krijgt u nu namelijk een free upgrade naar hybride. Uw voordeel kan oplopen tot € 2.700,-!

Vul hier uw zoekopdracht in en druk op Enter om te zoeken