9,1
1.256 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Schouten

9,1

1.256 beoordelingen - Powered by TNS

Goede garage en goed en gezellig personeel.

Lex de booij (Groot ammers)
15-10-2020

Deskundige en vriendelijke mensen. Staan ook klaar als er onverwacht een probleem met de auto is. Fijn bedrijf.

Chantal
15-10-2020

Al 10 jaar voor mij een betrouwbare garage. Geen enkel probleem gehad met wat dan ook.

Riky Bruijns (Terheijden)
08-10-2020

Zeer professionele aanpak en behandeling en afspraken kloppen perfect. De manier zoals de monteurs omgaan met de na te kijken auto's geeft vertrouwen in het bedrijf.

DHr n.s.w.miog (Nieuw-Lekkerland)
08-10-2020

Een bedrijf waar je vanaf het eerste contact je welkom voelt, begrepen wordt, dat met je mee denkt en je het allerbeste gunt!!

h a saptenno (ridderkerk)
08-10-2020

Vond de rekening voor eerste beurt met nog geen 3000 kilometer gereden te hebben wel erg hoog. Bij mijn vorige auto een Kia nog nooit zo'n hoge rekening moeten betalen. Maar ik had ook niet gevraagd wat een eerste beurt zou kosten. Brrrrrr 194 euro is best veel geld!

Cora van Genderen (Sliedrecht )
25-09-2020

De service is super.

Evan de Vries (Leerdam )
25-09-2020

Staan altijd voor je klaar, lichte je goed in, alle onderhoud ook altijd goed en zeer vriendelijk.

dhr van kampen (hi ambacht)
25-09-2020

Mijn Toyota doet het altijd zonder problemen. Als er toch iets is word ik altijd snel en vriendelijk te woord gestaan.

Ron (m)
21-09-2020

Als je komt zonder afspraak wordt er altijd tijd vrij gemaakt om even te kijken naar je auto. Personeel erg vriendelijk, ook de monteurs.

S van Hulst (Gorinchem)
21-09-2020

Nette garage en goed contact met de klanten.

Dhr. H. van Weelden (Hardinxveld-Giessendam)
10-09-2020

Goede dealer met vriendelijk en deskundig personeel.

Dhr. Verkaik (Nieuwendijk)
10-09-2020

Heel tevreden over de tweedejaarsbeurt van mijn hybride Toyota Yaris. Keurig op tijd en alles tot grote tevredenheid afgehandeld. Gezellige wachtruimte.

Gert de Waard
10-09-2020

Prettige dealer, waar alle zaken rondom de Toyota correct en kordaat worden afgehandeld.

G Korevaar
02-09-2020

Ik ben al jarenlang een tevreden klant. Er is sprake van vriendelijk, behulpzaam en vakbekwaam personeel. Afspraken worden nagekomen en er vindt een goede communicatie plaats over onderhoud- en servicebeurten. Kortom, een vertrouwd adres welke ik zeer aanbeveel.

Ton van 't Hof (Papendrecht)
28-08-2020

Vriendelijk, behulpzaam als het mogelijk is word je meteen geholpen. Geen tijdsdruk, alle tijd om je goed te informeren er is gewoon veel vakkennis aanwezig. Zowel in de verkoop als in de garage.

Jeanne Pietersma
27-08-2020

Ik ben zeer tevreden!

Martin Stuurman
27-08-2020

Zijn vriendelijk. Werken volgens afspraak en op tijd.

Mevr b de groot (Schiedam )
21-08-2020

Al jaren prettig behandeld en goed geholpen. Een vertrouwd adres.

D.J. Stam (Dordrecht)
17-08-2020

Je weet vooraf waar je aan toe bent, vriendelijk personeel en zeer prettige wacht ruimte met koffie en thee.

Mw. Mirjam van der Wekken (Ridderkerk)
13-08-2020

Een degelijke dealer met goede service. Prijsafspraken aan de voorkant (bij afwijkingen volgt vooraf overleg). Vervangend vervoer tijdens onderhoud en extra service als wassen en stofzuigen.

J. Lemmen (Sliedrecht)
13-08-2020

Deze mensen van automobielbedrijf Schouten B.V. Alblasserdam hebben mij altijd correct en vriendelijk geholpen.

Dhr. M.visser (Sliedrecht)
13-08-2020

Fijne behulpzame mensen, niks is te veel.

Mevr j van Hecken (Papendrecht)
12-08-2020

Altijd vriendelijk, correct en service-gericht geholpen.

G. Elkhuizen
05-08-2020

Fijne service.

Ad Lommers (Giessenburg)
03-08-2020

Ik ben al 40 jaar een tevreden klant van Toyota Schouten. Altijd een prima service en vriendelijke bejegening.

P. M. Pols (UTrecht)
03-08-2020

Beter is niet mogelijk.

Martin Groeneveld (Gorinchem)
31-07-2020

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Op tijd geïnformeerd over eventuele vervangingen. In dit geval banden. Auto was keurig op de afgesproken tijd klaar.

Christ Joosen (OOSTERHOIT )
31-07-2020

Inruilprijs matig.

pw Van Wijk (Werkendam )
31-07-2020

Perfect.

P.meiburg (Ridderkerk)
31-07-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.