Beoordelingen Toyota Schouten

9,0

1.181 beoordelingen - Powered by TNS

Meneer Verbeek is een prima kerel, en de mannen op de werkplaatsvloer zijn oké!

J.Halma (Gorinchem)
26-03-2020

Goed werk. Vriendelijk personeel.

Mevr. Cammaert (Papendrecht)
26-03-2020

Ik ben tevreden. Een aantal jaar terug (7-8 jaar) was ik van plan privé een nieuwe auto te kopen, misschien zelfs 2 maar toen had ik het gevoel niet zo serieus te worden genomen. Op dit moment ben ik in deze periode wel tevreden.

Huib den Breejen (Sliedrecht)
25-03-2020

Vertrouwd, deskundig en ze denken goed met me mee. Ik wilde graag een uitgebreide inspectie van de onderzijde meemaken en de chef-monteur nam probleemloos een uur de tijd om met mij alles door te nemen en al mijn vragen te beantwoorden. Bevestigt dat mijn auto in goede handen is, en dat de kosten van onderhoud welbesteed zijn.

Maarten Deul
19-03-2020

Uitstekende service van de medewerkers, servicebeurten naar volle tevredenheid uitgevoerd. Mijn auto is tot nu toe probleemloos, bevalt mij uitstekend.

P.Dorst
19-03-2020

Kan niet beter.

a.ritmeester (ridderkerk)
19-03-2020

Top service.

P.D (Alblasserdam )
19-03-2020

Zeer betrouwbaar zowel met inruil/aankoop en onderhoud. Vriendelijke medewerkers.

Daniel vd Oudenhoven (Den Haag)
13-03-2020

De ontvangst en afwikkeling van de koop van onze C-HR was een feestje!!

Fam. Zonnenberg (Ochten)
12-03-2020

Fijne dealer.

Ch v d Muren (Papendrecht )
12-03-2020

Deskundig, vriendelijk en snel.

Natascha (Gorinchem)
10-03-2020

Al jaren een tevreden klant, al 3x een occasion daar gekocht en door hen laten onderhouden tot volle tevredenheid.

Dhr. J.B. Goud (Sliedrecht)
05-03-2020

Je wordt er netjes te woord gestaan, kleine dingen kan je voor langs komen en worden gelijk geregeld, afspraken kloppen voor wat betreft tijden en afgesproken werkzaamheden c.q. afgesproken beurten. De wachtruimte is comfortabel met een kop koffie en een krant.

Huib Meerkerk
05-03-2020

Ik kan alleen maar wijzen op de eerdere toelichting.

Piet Prins (Gorinchem)
05-03-2020

Vanwege mijn prettige ervaring met deze dealer. De verkoper heeft zich van zijn beste kant laten zien ook nadat de verkopen waren gesloten. Bij kleine reparaties staan zij direct klaar om hulp te bieden.Bij de servicebeurten en bij de jaarlijkse bandenwissels word ik vriendelijk, beleefd en op tijd geholpen.

Wim Apon (Papendrecht)
28-02-2020

de goede service ,klantgerichtheid en vriendelijkheid.

Dhr. W. Visser
28-02-2020

Goed geholpen. Vriendelijke medewerkers.

Marco leeuwenburgh (Papendrecht)
26-02-2020

Professioneel personeel, klantvriendelijk en wachtruimte is prima.

Lia Berkhout (DORDRECHT)
26-02-2020

Vriendelijke mensen, de koffie staat altijd klaar. En men komt afspraken na.

Mevr. Ten Voorde (Dordrecht )
26-02-2020

vriendelijk en klantgericht advies

dhr. H.H.A. Valom (Dordrecht)
26-02-2020

Het is gewoon een super garage met super service

Evan de Vries (Leerdam )
19-02-2020

Vriendelijk personeel, correcte uitvoering en je wordt op de hoogte gehouden van de werkzaamheden.

Dhr. van Es
19-02-2020

Al 22 jaar klant naar volle tevredenheid

Hr A.Gouwens (. barendrecht)
19-02-2020

Graag rijd ik voortaan naar Alblasserdam ipv dat ik de auto in mijn woonplaats Hellevoetsluis laat onderhouden dus dat zegt genoeg denk ik.

BJ Toet / Lucas (Hellevoetsluis )
19-02-2020

Vriendelijk, service gericht en betaalbaar

A.R. VISSER
18-02-2020

prima service een uitstekende dealer waar voor je geld al 44 jaar kom ik bij schouten Gorinchem dat zegt genoeg

harry riemslag (gorinchem)
18-02-2020

kundig, vriendelijk, heldere afspraken

T Korevaar
12-02-2020

alles naar wens gegaan

piet boon (hardinxveld)
12-02-2020

Correct afgewerkt

J.Harreman (rIDDERKERK)
12-02-2020

Uitstekende service en deskundig personeel

H.v.Gemerden (Alblasserdam)
07-02-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.