9,1
1.423 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Schouten

9,1

1.423 beoordelingen

Zeer tevreden over deze dealer Over deze dealer ben ik zeer tevreden. Personeel is duidelijk, vriendelijk en behulpzaam. Onderhoud is naar volle tevredenheid uitgevoerd. Tevens garantie op de auto verleng naar 10 jaar!

W R
23-06-2022

#zéértevreden Hier ontbreekt alleen gratis bier...

A.A. B
09-06-2022

Toyota eigenaar
18-05-2022

Perfecte service Ik ben dankbaar voor de bereidheid om mij terug naar huis en na afloop van het onderhoud van huis naar de garage te vervoeren. De onderhoudsbeurt was perfect.

H. D.
12-05-2022

Betrouwbaar bedrujf Kom hier al 14 jaar nog nooit klachten gehad ,receptie erg vriendelijk ,onderhoudsbeurt goed uitgevoerd

B. S
28-04-2022

Vriendelijke en deskundige dealer Ik ben erg tevreden met de vriendelijke en deskundige verkoper bij deze dealer.

P.H.M. S
09-04-2022

Al jaren kom ik hier graag... Al jaren kom ik hier graag, fijne mensen en alles verliep weer zoals afgesproken. De verkoop is ook erg klantgericht, ze weten je voorkeuren en ik voel me er zoals een klant zich hoort te voelen.

Mario
08-04-2022

goede service en betrouwbaar De toyota dealer Schouten ervaar ik als een betrouwbare partner . Denkt mee met de klant, voert het afgesproken onderhoud uit conform de afspraken. ben zeer tevreden over deze garage van mij krijgen ze een dikke 10

P.N.M. G
08-04-2022

Niet tevreden Tijdens de service beurt is er een update uitgevoerd met het navigatie systeem en dat is nog steeds niet in orde, als bij Hooipolder doorgestuurd wordt naar Waalwijk om naar Gorinchem te gaan klopt het niet en zo heb ik na de update al meerdere onjuistheden geconstateerd dit vind ik jammer als je dan een rekening krijg van € 312,04 ex mag je ook wel wat verwachten.

R.M. Hoogendoorn
31-03-2022

Klantgerichte garage Deze dealer weet heel snel wat je specifieke wensen zijn, houdt daar zo veel mogelijk rekening mee en geeft je het gevoel dat het gehele bedrijf helemaal voor jou klaar staat.

Jan Bennink
29-03-2022

Altijd goed, anders ging ik ergens anders.

E.J. A
23-02-2022

geweldige auto dealer ben zeer tevreden over toyota schouten.

K.N. L
28-01-2022

Top!! Dit is een dealer zoals een dealer hoort te zijn. Je wordt gezien, gehoord en begrepen. Ook een respectvolle inruilprijs gekregen.

Toyota eigenaar
28-01-2022

Meer uitleg onderhoud Ben tevreden dat wel, maar het is zo attent om na afloop beurt met de betreffende monteur korte babbel, korte uitleg, te hebben over hetgeen gedaan is. Hoeft niet lang te duren. Maakt de beurt idealistisch compleet. Voor een leek als ik is, geeft het een goed gevoel.

Toyota eigenaar
27-01-2022

Keurige en vriendelijk Werd vriendelijk te woord gestaan en duidelijkheid over afspraak

G. D
27-01-2022

D.J. B
20-01-2022

Goede service Goede en correcte service

W.F. P
08-01-2022

Vorige maand onderhoud en apk laten uitvoeren mijn ledverlichting was binne 1 kaar kapot gegaan die hebben ze netjes vervangen zonder extra kosten ben een tevreden klant...

M C
06-01-2022

Goede service Ik ben tevreden

Toyota eigenaar
30-12-2021

Mooi bedrijf Goede service , vakbekwame monteurs . Een prettig bedrijf om je auto te brengen.

JDM
30-12-2021

Goede ontvangst. Ik ben keurig geholpen en heb uiteindelijk een redelijke deal kunnen maken. Ook werd de nieuwe wagen maanden eerder afgeleverd dan gepland was. Top.

P. B
27-12-2021

Lekkere koffie :-) Prettig bedrijf, goed geholpen en een ontspannen sfeer.

Gijs
17-12-2021

Open en eerlijk

A.P. C
16-12-2021

Topgarage! Heldere communicatie over te verwachten kosten, houdt zich aan de afspraken en beschikt over een grote mate van klantvriendelijkheid en flexibiliteit.

Teus van Steenis
03-12-2021

automaat ? na 50 jr hand geschakeld auto's nu automaat.Compact auto en voelt degelijk aan

C. S
02-12-2021

Goede service Goede service, heel klantvriendelijk. Goed te onderhandelen. Kennis van zaken.

Toyota eigenaar
26-11-2021

Alles perfect geregeld Mijn Toyota is voor onderhoud geweest bij Schouten Alblasserdam. Dat ging zoals altijd weer vlekkeloos. Goede persoonlijke benadering, prettige omgeving om te wachten en alles volgens afspraak.

R. Mulder
25-11-2021

Goede service auto werd op afspraak netjes gehaald en weer terug gebracht Heel tevreden over het personeel wordt echt als klant goed behandeld topje ga zo door ??

A.C. K
11-11-2021

Toyota eigenaar
05-11-2021

Ik ben zeer tevreden met schouten toyota

J.G. Moerkerken
28-10-2021