Beoordelingen Toyota Schouten

9,0

1.121 beoordelingen - Powered by TNS

Fijne zaak met terzake kundige en vriendelijke medewerkers die goed werk leveren

Fons Cornelis
16-10-2019

Prettige betrouwbare garage met goeie service.Goeie uitleg over uitgevoerd werk en bij reparaties.Ben al enkele jaren klant en zeer tevreden. Prettig en open bedrijf. Voor mij topgarage. Heeft zeker een rol gespeeld bij autokeuze.

Seegers (Oosterhout)
11-10-2019

zeer te vreden in alle opzichten

Dhr.W.M.Vlot
11-10-2019

Er moet iets te wensen overblijven, maar de service is perfect

Dhr O. Albada (Dalem)
09-10-2019

Ik word bij deze dealer altijd perfect geholpen. Het personeel is zeer aardig en komen altijd hun afspraken na en denken mee met de klant. Super!

Fernando Fernandes Fantasia (Arnhem)
09-10-2019

Hele goede service en prima personeel die duidelijk uitleg geven.

Edward van Gent (Dordrecht)
09-10-2019

zeer tevreden goede service

Dhr. J. Burggraaff Ruigrok van der Werven (Zwijndrecht)
09-10-2019

Al jaren klant bij Schouten Gorinchem. Dus goede Toyota dealer.

J.J. Kruithof (Gorinchem)
03-10-2019

Prima service.

H Worst (Gorinchem)
03-10-2019

Vriendelijk en correct.

Aris .Noorlander (Nieuw-Lekkerland)
03-10-2019

Goede service, correcte afhandeling van APK en jaarlijkse servicebeurt.

Dhr. C.P. van der Bogt (Papendrecht)
03-10-2019

Correct behandelt volgens afspraak. Goede monteur.

M. van Drunen
30-09-2019

Een uitstekend en vooral klantvriendelijk bedrijf.

Ben Baars (Gorinchem)
26-09-2019

We hebben een goeie ervaring met deze garage, toen we de auto gingen kopen zijn we netjes geholpen. En de shop zelfs voor ons open gedaan door de medewerker. Verder worden we netjes geholpen.

Ben (Schiedam)
26-09-2019

Wordt serieus genomen.

Piet de Waal (Papendrecht)
26-09-2019

Zeer vriendelijke klantgerichte dealer die een auto kopen leuk maakt! Niets is te veel! Goede follow up en afspraken worden prima nagekomen.

Casper (Leerdam)
26-09-2019

Vriendelijke ontvangst, duidelijke uitleg, fijne plek om te wachten, goede koffie

Mevr. Havelaaar (Gorinchem)
26-09-2019

De beste dealer in de verre omtrek!

W J Swijnenburg (Dordrecht)
26-09-2019

leveren goed werk en zijn vriendelijk.

Dhr Vos (Alblasserdam)
24-09-2019

In alle tijd dat ik Toyota rijd, hetzij lease of eigen, altijd goed en correct geholpen.

Dhr. J.L.C. B
23-09-2019

Heel correct en klantvriendelijk. Als ik nog eens een andere toyota wil kopen ga ik zeker daarheen.

M.D. Meeuwsen (Alphen)
23-09-2019

Het personeel is altijd zeer behulpzaam en wordt goed naar mij geluisterd als ik wat te melden heb, ook word je goed voorgelicht en de koffie is van een redelijk niveau.

Hans Kusters (Bleskensgraaf )
23-09-2019

Goede service.

Sandra de Winter (Gorinchem)
20-09-2019

Geweldige service en goed persoonlijk contact.

Mevr. K. Gerritsen
06-09-2019

Is al beantwoord!

W.Groeneveld
04-09-2019

Omdat ik altijd een goede service krijgt en heel goed geholpen wordt of je voor grote of kleine dingen komt staan ze altijd voor mij klaar een betere garage ken ik niet

Mevr kleijnendorst (Dordrecht)
04-09-2019

Vriendelijkheid en goede service

kats (ridderkerk)
03-09-2019

Gezellige indeling en wachtruimte

A.Duchain (Barendrecht )
03-09-2019

De garage is betrouwbaar en komt afspraken na.Het personeel is vakbekwaam en klantvriendelijk. Kortom, een aanrader.

De Heer T.M. van 't Hof (Papendrecht)
27-08-2019

Ik heb nu bijna 15 jaar ervaring met Toyota en garage Schouten en beide bevallen zeer goed.De auto's zijn probleemloos en ik word altijd top geholpen.

Jan Walpot (Giessenburg)
27-08-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.