Beoordelingen Toyota Schouten

9,0

1.181 beoordelingen - Powered by TNS

goede bediening en deskundige mede werkers.

dhr Baggerman (zaltbommel )
05-02-2020

Prima service.

P. de Roon (Utrecht)
05-02-2020

Goede service, zeer klantvriendelijk

L. Van Cutsen (Alblasserdam )
05-02-2020

Vanwege de betrouwbaarheid en de persoonlijke aandacht. Ze weten wie je bent.

Klaas Vet (Dordrecht )
05-02-2020

Goed bedrijf

K. Nasseri (Alblasserdam )
05-02-2020

Reeds 27 jaar Toyota Schouten, zeer tevreden, vakbekwaam en goed contact.

Izaak van Vuuren (4207 NA Gorinchem)
04-02-2020

We worden altijd vriendelijk te woord gestaan en snel en correct geholpen.Al jaren een vertrouwd adres.

D.J. Stam (Dordrecht)
04-02-2020

Altijd vriendelijke en prima behandeling.

Dhr. G. Kraaijeveld
31-01-2020

Klantvriendelijk en deskundig

Edwin leensvaart (Alblasserdam )
31-01-2020

Alles goed anders geef je geen 10

Cock Roest (Noordeloos)
31-01-2020

Medewerkers maken een zeer gemotiveerde indruk, zijn zeer voorkomend en behulpzaam. Een garage waar je je thuis voelt.

Jan Bennink (Arkel)
29-01-2020

Goede service en vriendelijke behulpzame mensen. En uitstekende koffie

Gijs Vonk (Alblasserdam)
29-01-2020

Garantie en service staan hoog in het vaandel, in de negen jaar dat wij klant zijn nooit enig probleem gekend. Echt een aanrader om hier een auto te kopen.

Hans Bezemer (Alblasserdam)
29-01-2020

Heb altijd goede ervaring gehad met Automobielbedrijf Schouten B.V.

Dhr. H. Zenhorst (Wijk bij Duurstede)
24-01-2020

kom er al jaren,voelt heel vertrouwd.

Mevrouw J.Treffers
24-01-2020

Goede afspraken betreft tijdstip en duur van de servicebeurt

Wim Maquine (Gorinchem)
22-01-2020

Prettige behandeling en personeel denk mee over eventuele problemen die tijdens de reparatie ontstaan.

Paulien Warnaar (Zwijndrecht )
22-01-2020

ja

Gijs Donker (Wijngaarden)
17-01-2020

Wij zijn bijzonder tevreden omtrent de gehele gang van zaken bij de inruil en de koop van de nieuwe auto.De verkoper heeft ons op prima wijze geholpen.

W.Timmer (Hardinxveld-Giessendam)
15-01-2020

vriendelijk behupzaam goed uitleg lekkere koffie!

anneke schram (gorinchem)
10-01-2020

Wordt altijd heel correct en netjes geholpen en te woord gestaan

Willem Poldervaart (Rotterdam)
08-01-2020

Uitmuntende service en zeer klantvriendelijk bedrijf

MD Goedheer
08-01-2020

Klantvriendelijk, professionele uitstraling en goede service verlening.

Pieter van der Ham
02-01-2020

Netjes en correct.

A. Burggraaf (Alblasserdam)
02-01-2020

Alles klopt, uitstekende ontvangst, correct, terzakekundig personeel.

Dhr. A.J. Kooij (Dordrecht )
02-01-2020

Vriendelijk, vakbekwaam, servicegericht.

André Vogel (Papendrecht)
02-01-2020

Toyota Schouten is een prima garage.

J.Kerkhoven (Zwijndrecht)
30-12-2019

Werkzaamheden worden altijd goed uitgevoerd zoals vooraf afgesproken en mocht je een keer een mankement aan je auto krijgen wordt je geholpen

P. Van de Water (Papendrecht )
30-12-2019

Er is oog voor de klant, welke men bij name kent.

Mevrouw de Bruijn (Ooltgensplaat)
18-12-2019

Goede service en correcte en juiste afhandeling van vragen en/of klachen

P. de Jong
13-12-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.