9,1
1.368 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Schouten

9,1

1.368 beoordelingen - Powered by TNS

Komt afspraak goed na, correct personeel, bij onderhoud staat altijd vervangend vervoer gereed. Verschillende malen uitleg gegeven over navigatie was geen enkel probleem, werd gelijk geholpen. Kom inmiddels ca 12 jaar tot tevredenheid bij Schouten en ben ik aan 3e Toyota.

dhr.J.Gerritse (Gorinchem)
30-03-2021

Vriendelijk en zeer deskundig personeel.

Andre Verschoor (Werkendam)
25-03-2021

Ik ben zeer tevreden over Schouten Gorinchem.

dhr.c.pruijsen (werkendam)
24-03-2021

Qua garage geweldige service, ik voel me daar altijd meer dan welkom en de medewerkers geven je de indruk dat ze naar je bezoek hebben zitten uitkijken. De gunstige prijs/kwaliteit verhouding valt mij ieder bezoek weer op of ik nu met een klein karweitje kom of een grote klus.

Bennink (Arkel)
24-03-2021

Ik ben zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en de reparaties/ onderhoudsbeurten.

C. Cammaert (Papendrecht)
24-03-2021

Correcte service en vakkundig personeel.

mc visser (sliedrecht)
23-03-2021

Als je binnen stapt en geen afspraak hebt staan, word je alsnog geholpen bv bandenspanning opmeten.

Mevr Y.J.Roodnat (Alblasserdam)
18-03-2021

Wij zijn sinds onze 1e aankoop in 2004 nu al 17 jaar zeer tevreden met Automobielbedrijf Schouten Alblasserdam, omdat je als klant altijd gewaardeerd wordt bij alle afdelingen binnen het bedrijf, zoals daar zijn verkoop, receptie, werkplaats en after-sales en iedereen verdient wat ons betreft een dikke pluim en wij hopen in de toekomst nog zaken te kunnen doen en komen hier graag vanuit Dordrecht voor naar Alblasserdam.

Edwin en Evelien Bakker (Dordrecht)
18-03-2021

Vriendelijk vond ik niet zo plezierige ervaring.

Weegman (Rotterdam )
16-03-2021

Een klein vriendelijk vakkundig bedrijf.

Patricia Rensen (Arnhem)
16-03-2021

Zeer fijne dealer. Altijd goed geholpen. Service is uitstekend. Ontvangst door medewerkers is altijd goed.

Marco leeuwenburgh (Papendrecht)
12-03-2021

Ik kom zeker al 40 jaar bij schouten. Altijd goed geholpen, zelfs met nieuw personeel.

A Burghout (Hank)
09-03-2021

Erg prettig te woord gestaan, goed gesprek met sympathieke verkoper, na twijfel Toyota/Mazda overgehaald door Toyota Schouten Gorinchem. Ook na verkoop goed te woord gestaan en behandeld, zowel door receptioniste, als door monteurs die goed geholpen hebben met kleine aanpassingen in de auto. Kan altijd binnen lopen voor een lekker bakkie koffie.

Sjaak de Waard (Nieuw-Lekkerland)
08-03-2021

Deze garage is netjes en correct en eerlijk, ik ben al meer dan 20 jaar een tevreden klant.

M. C. van Bemmel (Molenaarsgraaf)
05-03-2021

Vriendelijke mensen, denken met je mee.

A. Mourik (Asperen )
05-03-2021

Al jarenlang klant bij Schouten Gorinchem.

A.G. de Waard (Gorinchem)
05-03-2021

Duidelijke afspraken en prijsopgaven van de uit te voeren werkzaamheden. Een garage die het vertrouwen van de klant waardig is.

Dhr. J.B. Goud (Sliedrecht)
05-03-2021

Prima vakbekwame medewerkers. Klantvriendelijk en mee denkend. Extra service gericht.

Lia Berkhout (DORDRECHT)
05-03-2021

Vriendelijk, deskundig, accuraat, snel.

Mevr. M.Brijs-van 't Land (Nieuw-Lekkerland)
05-03-2021

Goede service en prettige ontvangst.

Mevr W.S.A Verruijt-Hoogewerff
05-03-2021

Altijd vriendelijk personeel en je kan snel terecht voor een afspraak! Nette zaak!

Jenny (Rotterdam)
05-03-2021

Prima garage; ze kennen hun klanten goed.

Gijsbert van der Beek (Sleeuwijk)
22-02-2021

Goede service en aardig personeel. Als er iets gedaan moet worden wat vooraf niet door mij aangegeven is, wordt je gebeld om te overleggen. Gewoon goed.

Mevr. M. Woltman (Giessenburg )
11-02-2021

Uitstekende dealer.

Piet Dorst (Papendrecht)
11-02-2021

Klantvriendelijk, gastvrij bedrijf. Met een uitstraling van kennis en kunde. Ondanks de COVID-19 maatregelen uitstekende service geleverd.

Wil Valkenburg (Dordrecht)
11-02-2021

Een fijne garage met vriendelijk personeel die met je meedenken en met oplossingen komen. En geven ook goed advies.

Dhr. A.J. Vlot (Zuid-Holland)
04-02-2021

Ik ben erg tevreden met de Verso S en de garage inclusief receptie.

K de Graaf (Papendrecht)
04-02-2021

Goede service.

Dhr. Th Bultje (Rotterdam)
04-02-2021

Staan altijd gelijk klaar bij problemen, vriendelijk en deskundig advies.

Dhr De Deugd
04-02-2021

Ik ben vriendelijk en goed geholpen.

J. van den Berge (Hank)
29-01-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.