9,1
1.317 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Schouten

9,1

1.317 beoordelingen - Powered by TNS

Prima geholpen. Al vele jaren een trouwe Toyota-klant van een betrouwbaar bedrijf. Klantvriendelijk en klantgericht personeel. Goede en duidelijke afspraken worden gemaakt en nagekomen. Denkt mee bij calamiteiten en zorgt altijd voor een oplossing.

Izak Risseeuw (Alblasserdam )
16-12-2020

Goede service, deskundig personeel.

G. Huis in 't Veld (Hardinxveld - Giessendam)
16-12-2020

Zeer klantvriendelijk.

Dhr A.Duchain
10-12-2020

Prettige ontvangst, goed werk.

J.J.E.Blok (Oud-Alblas)
10-12-2020

Geen woorden maar daden !!

j-j-dudink (oud alblas)
10-12-2020

Deskundig en behulpzaam personeel.

Frank J. Kluver (Papendrecht)
10-12-2020

Zeer vriendelijk personeel, denken mee en zoeken naar een oplossing als er iets aan de hand is. Persoonlijk contact, daarmee bedoel ik dat ik een persoon ben en geen nummer. Ze noemen me bij mijn naam en dat stel ik zeer op prijs.

Ina Terlouw (Gorinchem)
07-12-2020

De medewerkers zijn vriendelijk en bereid mee te denken over oplossingen. De werkplaats verricht de werkzaamheden zoals afgesproken en naar volle tevredenheid. De goede offerte vooraf voorkomt een onprettige verrassing naderhand.

mw. Bakker
03-12-2020

Erg klantvriendelijk, goede service. Snel geholpen.

Dhr.Eli snel (Alblasserdam)
03-12-2020

Goede garage, betrouwbaar. Altijd vriendelijk behandeld.

Den Ottelander (Leerdam)
03-12-2020

Vlotte goede service, vriendelijk en gastvrij.

Gerrit van Essen (Leerdam)
19-11-2020

Vriendelijke deskundige medewerkers.

Mevrouw van Wingerden
19-11-2020

Niet efficiënt is de mededeling in de zomer (juli/aug) dat onze auto toe is aan een apk. Feitelijk was de auto in november toe aan een apk. Dit was geregeld met Schouten, vastgestelde datum vr. 6 nov. Een week voor de vastgestelde datum kwam opnieuw het bericht dat onze auto aan apk toe was!

dhr. d.kouwenhoven
19-11-2020

Ik geef zelf zelden een 10, maar ik ben zeer tevreden.

Dhr. A. Oonk
19-11-2020

Uitstekend geholpen door de verkoper. Wij hadden de auto 2 dagen in ons bezit toen wij een lichte schade aan de auto ontdekten. Deze schade is door bemiddeling van de aftersales manager naar volle tevredenheid hersteld.

Dhr H Sederel
19-11-2020

Prima garage met een goede service. Handig om via internet een servicebeurt in te plannen en de kosten zijn meteen inzichtelijk.

M.Schox
16-11-2020

Zeer betrouwbaar adres, met goede ontvangst en positief over de gedane werkzaamheden. Kreeg informatie over in de toekomst te verwachten kosten.

dhr. H.J.Sparnaaij (Noordeloos)
12-11-2020

Goede dealer, ze doen hun uiterste best om je zo goed mogelijk te helpen.

adri simons (nieuw lekkerland)
12-11-2020

Bij aanschaf van een Toyota is heel goed meegedacht door de verkoper ten aanzien van mijn wensen. Het bezoek aan de werkplaats in verband met onderhoud is prettig en doeltreffend uitgevoerd. Een dealer die de klant centraal stelt.

R.Mulder
12-11-2020

Klantvriendelijk en goede service.

Monique
12-11-2020

Goede service, fijne en bekwame medewerkers.

Yvonne Kuik (Papendrecht)
12-11-2020

Correct en beleefd personeel. Hartelijk en gemotiveerd!

C.Zonnenberg (Hardinxveld)
29-10-2020

Klantvriendelijk en servicegericht.

Dhr S van Houwelingen (Rijswijk )
29-10-2020

Ik ben al meer dan 10 jaar klant en vind de contacten en werkzaamheden altijd naar volle tevredenheid. Makkelijk om een afspraak te maken en de prijsopgave vooraf klopt altijd met de uitgevoerde werkzaamheden.

A. Karreman (Hendrik Ido Ambacht)
29-10-2020

Toyota SCHOUTEN te Alblasserdam is voor mij een goede en betrouwbare dealer. Kom er al jaren en tot op heden altijd zeer correct en goed behandeld. Kan iedereen dit bedrijf aanbevelen.

Bob Edixhoven (Barendrecht)
29-10-2020

De mensen zijn vriendelijk en hebben belangstelling voor je.

D v d Pligt (Barendrecht)
29-10-2020

Zeer tevreden.

Jo Kanters (Papendrecht)
29-10-2020

Goede service, meedenken, erg behulpzaam bij vragen over de nieuwe auto, top bedankt.

Frans Gottschalk
29-10-2020

Het onderhoud is goed en men komt de afspraken na.

Jim van Tol
26-10-2020

Alles is altijd in orde en je wordt netjes behandeld.

corrie van straten-de jong (Tienhoven aan de lek)
22-10-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.