9,1
1.256 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Schouten

9,1

1.256 beoordelingen - Powered by TNS

Voor mij valt er aan service, onderhoud en persoonlijke behandeling niets te verbeteren. Top!

A.P. de Kock (Hardinxveld-Giessendam)
12-05-2020

Klantvriendelijk, informatief, accuraat en meedenkend. Bereid om oplossingsgericht te denken.

Dhr. Doeland (Giessenburg)
06-05-2020

Correcte behandeling, niet opdringerig.

FIen Bakker
06-05-2020

Zeer tevreden.

W de Regt (Papendrecht)
04-05-2020

Komen gemaakte afspraken na, nette wachtruimte met koffie en lectuur zodat wachten niet erg is. Ook wanneer je onverwacht, dus zonder afspraak, binnenkomt zijn ze altijd bereid om te helpen. Al het personeel, zowel werkplaats, verkoop en receptie altijd correct. Inmiddels kom ik ruim 10 jaar bij Schouten.

Jan Gerritse (Gorinchem)
30-04-2020

Goede garage.

maarten molenaar
30-04-2020

je word altijd vriendelijk ontvangen en geholpen.

Aart Kruis
29-04-2020

Verdiend.

Dhr Brouwer
29-04-2020

Het is een uitstekende garage.

J. Mol (Gorinchem)
29-04-2020

Fijne betrouwbare garage.

C van well (Dordrecht )
28-04-2020

Goede service, monteurs goed en voor al de chocolademelk tijdens het wachten.

CH Vieen (Gorinchem)
17-04-2020

Vriendelijk receptie personeel. Kom hier al 12 jaar voor onderhoud nog nooit problemen gehad en ook als er wat tussen door moet gebeuren staan ze gelijk voor je klaar. Kortom groot compliment voor deze garage.

B Stans (Hendrik Ido Ambacht)
17-04-2020

Uitstekende service, doen wat beloofd is, grote klantvriendelijkheid.

Groote Wolthaar (Sliedrecht)
17-04-2020

De geboden service is goed. De dealer toont zich transparant en betrouwbaar. Bij eventuele problemen wordt samen naar een passende oplossing gezocht. Vriendelijk en gastvrij personeel, ook in de werkplaats. Duidelijke uitleg bij uitgevoerde werkzaamheden. De verkoper neemt ruim de tijd om de klant te woord te staan en tot een goede deal te komen. Als klant voel ik me vrij en op mijn gemak.

Jan Rijke (Sleeuwijk)
17-04-2020

Alle afspraken die gemaakt worden zijn altijd correct en als er iets verandert of straks kosten aan zijn verbonden wordt er altijd eerst contact opgenomen.

Hans Kusters (Bleskensgraaf )
17-04-2020

Meneer Verbeek is een prima kerel, en de mannen op de werkplaatsvloer zijn oké!

J.Halma (Gorinchem)
26-03-2020

Goed werk. Vriendelijk personeel.

Mevr. Cammaert (Papendrecht)
26-03-2020

Ik ben tevreden. Een aantal jaar terug (7-8 jaar) was ik van plan privé een nieuwe auto te kopen, misschien zelfs 2 maar toen had ik het gevoel niet zo serieus te worden genomen. Op dit moment ben ik in deze periode wel tevreden.

Huib den Breejen (Sliedrecht)
25-03-2020

Vertrouwd, deskundig en ze denken goed met me mee. Ik wilde graag een uitgebreide inspectie van de onderzijde meemaken en de chef-monteur nam probleemloos een uur de tijd om met mij alles door te nemen en al mijn vragen te beantwoorden. Bevestigt dat mijn auto in goede handen is, en dat de kosten van onderhoud welbesteed zijn.

Maarten Deul
19-03-2020

Uitstekende service van de medewerkers, servicebeurten naar volle tevredenheid uitgevoerd. Mijn auto is tot nu toe probleemloos, bevalt mij uitstekend.

P.Dorst
19-03-2020

Kan niet beter.

a.ritmeester (ridderkerk)
19-03-2020

Top service.

P.D (Alblasserdam )
19-03-2020

Zeer betrouwbaar zowel met inruil/aankoop en onderhoud. Vriendelijke medewerkers.

Daniel vd Oudenhoven (Den Haag)
13-03-2020

De ontvangst en afwikkeling van de koop van onze C-HR was een feestje!!

Fam. Zonnenberg (Ochten)
12-03-2020

Fijne dealer.

Ch v d Muren (Papendrecht )
12-03-2020

Deskundig, vriendelijk en snel.

Natascha (Gorinchem)
10-03-2020

Al jaren een tevreden klant, al 3x een occasion daar gekocht en door hen laten onderhouden tot volle tevredenheid.

Dhr. J.B. Goud (Sliedrecht)
05-03-2020

Je wordt er netjes te woord gestaan, kleine dingen kan je voor langs komen en worden gelijk geregeld, afspraken kloppen voor wat betreft tijden en afgesproken werkzaamheden c.q. afgesproken beurten. De wachtruimte is comfortabel met een kop koffie en een krant.

Huib Meerkerk
05-03-2020

Ik kan alleen maar wijzen op de eerdere toelichting.

Piet Prins (Gorinchem)
05-03-2020

Vanwege mijn prettige ervaring met deze dealer. De verkoper heeft zich van zijn beste kant laten zien ook nadat de verkopen waren gesloten. Bij kleine reparaties staan zij direct klaar om hulp te bieden.Bij de servicebeurten en bij de jaarlijkse bandenwissels word ik vriendelijk, beleefd en op tijd geholpen.

Wim Apon (Papendrecht)
28-02-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.