Beoordelingen Toyota Schouten

9,0

1.181 beoordelingen - Powered by TNS

Omdat we altijd te vreden zijn

Tiny vd giessen (Gorinchem)
11-12-2019

Tevreden over ontvangst en behandeling.wachttijden vallen steeds mee en mocht het te lang duren altijd een leenauto beschikbaar

Mevr.van Kranenburg_Stam (Hardinxveld Giessendam)
11-12-2019

Fijne betrouwbare garage. Heeft uiteraard ook te maken met het merk Toyota. Ben al meer dan 25 jaar klant bij Schouten. Tot nu toe dik tevreden.

Cor Versluis (Papendrecht)
06-12-2019

Het enige dat ik hoef te doen is niet terug te gaan en de auto in te stellen en de tekortkomingen zelf te voltooien of wanneer iemand wegens het niet uitvoeren van reparaties of verwaarlozing

L.Hanina (Goringem)
04-12-2019

Goede service en persoonlijk contact. Top.

Mevr. G.Hoek Buls (Hendrik ido ambacht. )
04-12-2019

Deskundig en klantgericht personeel

Frank J. Kluver (Papendrecht)
04-12-2019

Toyotagarage Schouten in Gorinchem is een prettig en betrouwbaar bedrijf. Wij komen er al jaren. Niet alleen omdat we de Toyota een fijne auto vinden maar ook omdat we erg tevreden zijn zowel over de afhandeling van technische problemen als over het adviseren bij de aankoop van een nieuwe of gebruikte auto. We worden nooit lastig gevallen met nieuwe modellen als onze voorkeur uitgaat naar een gebruikt exemplaar.

Fam. van der Beek (Sleeuwijk)
03-12-2019

Reeds 15 auto’s bij deze dealer gekocht. Dit alleen al om de service van de dealer. Alleen jammer is dat de laatste tijd regelmatig personeels wisselingen zijn.

Jelle Ladage (Giessenburg)
27-11-2019

service gericht / betrouwbaar/

Plonia Boer (Giessenburg)
27-11-2019

goede service vriendelik personeel

cor wintermans (werkendam)
27-11-2019

Goede service, vriendelijk personeel :)

C. Van Haaften
27-11-2019

Prima geholpen

A.D. van den Berg (Papendrecht)
22-11-2019

Prima garage waar je vriendelijk wordt geholpen. Er worden duidelijke afspraken gemaakt en die worden ook nagekomen.Bij extra uit te voeren werkzaamheden (en dus kosten) wordt er even telefonisch overlegd.

Mevr. M.C. Schox
19-11-2019

Prettige dealer, komen afspraken keurig na. Werkzaamheden worden altijd correct uitgevoerd.

René van Hoek (Rotterdam)
19-11-2019

Je bent daar nog echt een klant erg vriendelijk en gastvrij.

Wim (Papendrecht)
19-11-2019

Vriendelijk, positief

Cindy kuil (Barendrecht )
19-11-2019

Ik kan een ieder aanraden van deze dealer gebruik te maken. Kort en krachtig in alle opzichten een top dealer. Vandaar de beoordeling met een 9.

Bob Edixhoven (Barendrecht )
11-11-2019

Fijne service. Fijne medewerkers. Top!

Nico van Rhijn (Gorinchem)
07-11-2019

Goede service. Vriendelijk en behulpzaam.

A. Mostert ( Papendrecht)
07-11-2019

Alles goed geregeld.

D ADekker (Sliedrecht)
07-11-2019

Fijne garage goed personeel en altijd vriendelijk. Nu moest er een achterklep worden gespoten en een beurt, krijg je een leenauto en als je hem terug brengt tank je hem weer af en klaar is het en dat vind ik zo fijn aan deze garage.

Piet Meijdam (Gorinchem)
07-11-2019

Gemaakte afspraken nagekomen. Klantvriendelijke en vlotte receptie.

Andries Kolker (Acquoy)
07-11-2019

Huisvesting verdient wel wat verbetering.

Arjan van Tricht (Oosterhout)
05-11-2019

Altijd vriendelijk, vakkundig en bereidwillig om mee te denken.

Andre Verschoor (Werkendam)
05-11-2019

Prima service, betrouwbaar en doen wat ze zeggen, beloven.

Cees Adriaanse (Hardinxveld-Giessendam)
05-11-2019

Vragen werden vriendelijk beantwoord aan de receptie. Het gold hier een onderhoudsbeurt, mijn auto is 1 jaar oud.

J. Boodt (H.I. Ambacht)
05-11-2019

Prima garage met vriendelijk personeel.

Ad Lommers (Giessenburg)
23-10-2019

Ik geef nooit een 10!

A. van Woerkom
23-10-2019

Zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en de service. Ik heb geen prijsopgave gekregen omdat ik voor wat kleine onderdelen kwam die gelijk gemonteerd zijn.

Dhr Lammers
23-10-2019

Goed en klantvriendelijk

Dhr. C.H. Don (Hendrik-Ido-Ambacht)
22-10-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.