9,1
1.368 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Schouten

9,1

1.368 beoordelingen - Powered by TNS

Altijd keurig geholpen, goede service, vriendelijke mensen, aandachtspunten worden opgepakt; keurig!

Roel (Goudriaan)
29-01-2021

Uitstekend geholpen en perfect nakomen van afspraken.

Lekkerkerker (Ridderkerk )
26-01-2021

Goede betrouwbare dealer. Wat je mag verwachten van een officiële dealer.

Mja van Haaster (Gorinchem )
25-01-2021

Klantvriendelijk, attent en altijd tot uitleg bereid. Prijsverhouding gunstig.

Mevr. L. Veenstra (Papendrecht)
21-01-2021

Ik rijd al jaren Toyota en altijd bij Automobielbedrijf Schouten gekocht.

G de Briun (Sliedrecht)
21-01-2021

Fijne en betrouwbare garage.

Klaas Vet (Dordrecht )
21-01-2021

Fijne garage met klantvriendelijk personeel. Service is uitstekend anders was dit niet mijn nu 4e Toyota geworden.

Ruud klein (Gorinchem)
21-01-2021

Nette dealer, vriendelijke mensen en alles keurig en eenvoudig, geen verassingen en mensen die vervelend over komen wat je ergens wel vaak ziet.

Peter van der Nagel (Zuilichem )
14-01-2021

Betrouwbaar en vakbekwaam. Je voelt je er klant.

Jacob Rikkers (Sliedrecht)
14-01-2021

Wij komen al zeer lang bij deze garage en wij zijn er erg tevreden over.

Janny Treffers
14-01-2021

Prima sfeer en denken goed mee binnen de mogelijkheden.

Patrick Knoop (Hendrik Ido Ambacht)
14-01-2021

Een prima bedrijf met heel aardige en bekwame mensen.

Arnoud Klootwijk (Molenaarsgraaf )
14-01-2021

Alles gaat altijd goed.

Paul Daman (Krimpen aan den Ijssel)
14-01-2021

Super klantvriendelijk.

Raymond (Gorinchem )
14-01-2021

Ik ben al vele jaren klant, en heb heel goede ervaringen met dit bedrijf en zijn medewerkers.Voor zowel nieuwe als gebruikte auto's.

Ria Tholenaars (Papendrecht)
14-01-2021

Snelle levering, vriendelijk te woord gestaan aan telefoon in verband met Corona.

Mevr. Kok
07-01-2021

Klantvriendelijk en kennis van zaken.

Wout Verschoor (Dordrecht)
07-01-2021

Goed personeel. Heel vriendelijk.

I h t m boelen wouters (Sliedrecht)
04-01-2021

Netjes, vriendelijk en correct behandeld.

Hr. Visser (Ridderkerk)
04-01-2021

Goede ervaring met onderhoud en verkoop, aankoop auto.

Dhr. H. Koppenol
28-12-2020

Prima bedrijf.

mevr.stam (dordrecht)
17-12-2020

Prima geholpen. Al vele jaren een trouwe Toyota-klant van een betrouwbaar bedrijf. Klantvriendelijk en klantgericht personeel. Goede en duidelijke afspraken worden gemaakt en nagekomen. Denkt mee bij calamiteiten en zorgt altijd voor een oplossing.

Izak Risseeuw (Alblasserdam )
16-12-2020

Goede service, deskundig personeel.

G. Huis in 't Veld (Hardinxveld - Giessendam)
16-12-2020

Zeer klantvriendelijk.

Dhr A.Duchain
10-12-2020

Prettige ontvangst, goed werk.

J.J.E.Blok (Oud-Alblas)
10-12-2020

Geen woorden maar daden !!

j-j-dudink (oud alblas)
10-12-2020

Deskundig en behulpzaam personeel.

Frank J. Kluver (Papendrecht)
10-12-2020

Zeer vriendelijk personeel, denken mee en zoeken naar een oplossing als er iets aan de hand is. Persoonlijk contact, daarmee bedoel ik dat ik een persoon ben en geen nummer. Ze noemen me bij mijn naam en dat stel ik zeer op prijs.

Ina Terlouw (Gorinchem)
07-12-2020

De medewerkers zijn vriendelijk en bereid mee te denken over oplossingen. De werkplaats verricht de werkzaamheden zoals afgesproken en naar volle tevredenheid. De goede offerte vooraf voorkomt een onprettige verrassing naderhand.

mw. Bakker
03-12-2020

Erg klantvriendelijk, goede service. Snel geholpen.

Dhr.Eli snel (Alblasserdam)
03-12-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.