Beoordelingen Toyota Schouten

9,0

1.121 beoordelingen - Powered by TNS

Altijd correct bte woord gestaan EN indien mogelijk gelijk geholpen en meestal duidelijk in de kosten

H.M.Ferdinandusse (Papendrecht)
23-08-2019

Vooraf geen prijs indicatie ontvangen maar verder geen klachten en netjes geholpen

Mevr. S.E. de Visser
23-08-2019

Goede service, vriendelijk personeel en kennis van zaken.

Dhr. H. van Weelden (Hardinxveld-Giessendam)
21-08-2019

Ik kan heel kort zijn kwaliteit en kwantiteit staat hoog in vaandel.helaas kan ik geen hoger cijfer geven dan10.

Van der hart (Hardinxveld)
21-08-2019

Doen alles goed en zijn daarbij heel correct

H.v.Gemerden (Alblasserdam )
14-08-2019

Ze zijn vriendelijk en je voelt je welkom Ze doen hun werk goed

Siena Hofstra (Sliedrecht)
14-08-2019

We worden altijd heel vriendelijk en begrijpend van ons probleem behandeld. Dank aan de medewerkers.

Wim en Delphine Olden
09-08-2019

Gastvrije en vriendelijke ontvangst. Prettig en duidelijk gesprek m.b.t. de gewenste diensten. Heldere afspraken die nagekomen worden. Bij terugkomafspraak netjes en snel geholpen door monteur! Ga zo door.

Hans Hoogland (Alblasserdam )
07-08-2019

Altijd zeer klantvriendelijk en we werden snel geholpen bij een storing na een beurt bij onze RAV4

A. Koppelaar (Dordrecht)
07-08-2019

Behandeling, behulpzaamheid en uitleg over gang van zaken i.v.m. private lease

Mv. I.Huf
07-08-2019

Je wordt er heel vriendelijk ,snel en deskundig geholpen!

H van Noorloos
02-08-2019

weer keurig geholpen zelf onderhoud vergeten en netjes op de hoogte gebracht door de firmaonderhoud netjes uitgevoerd en zelfs asbak was voor me geleegd en zelf erg blij met het afspreken van een tijd van begin tot klaar altijd keurig op tijd

h.mekking (dordrecht)
02-08-2019

Uitstekende service. Vakkundige garage. Vriendelijk personeel.

Jan Boshoven (Dordrecht)
02-08-2019

Het balie (werkplaats) personeel neemt daar waar van toepassing de tijd. In het kort " bij automobielbedrijf Schouten b.v" krijg je het warme gevoel dat de klant koning is.

J. Wijnja (Zwijndrecht)
31-07-2019

Correct en prettig

Maddy Meulbroek (Dordrecht)
31-07-2019

Wij worden altijd zeer vriendelijk en correct geholpen

Mirjam Knol (Sliedrecht)
31-07-2019

Bij Toyota Schouten word ik altijd vriendelijk geholpen, ze leggen uit wat ze hebben gedaan en dat ik een vervangende auto meekrijg vind ik helemaal top.

H Wieringa (Gorinchem)
26-07-2019

deskundig personeel, vriendelijk, staan altijd klaar voor je.

Harry Duis von Damm (Spijk)
24-07-2019

Betrouwbaar bedrijf. Goed personeel.

P.Zwijnenburg (Alblasserdam)
24-07-2019

Klantvriendelijke medewerkers mocht er toch iets zijn word er hard gezocht naar een klantvriendelijke oplossing.Je bent hier een persoon geen nummer altijd welkom voor een bakje koffie en "eikeltjes thee"

Dhr Dautzenberg
23-07-2019

Prettige wijze waarop ik als klant word behandeld.Onderhoud aan vorige auto's is altijd correct uitgevoerd.

H. Zenhorst
23-07-2019

Prettig bedrijf en aardige mensen die weten waar ze het over hebben. Ik kan het aanbevelen.

Jan Woestenburg (Dordrecht)
23-07-2019

Medewerkers zijn zeer behulpzaam en nemen alle tijd voor je

Jolanda
23-07-2019

De auto is met schade aan achter bumper afgeleverd ondanks dit opgelost wordt vind ik dit niet kunnen. Ook wordt hier geen compensatie op gegeven.

Van den Heuvel (Breda)
23-07-2019

Toyota Schouten weet onze wensen uitstekend om te zetten in een passend aanbod met een auto waar wij nog jaren met plezier in zullen rijden.

Cindy (Maarssen )
23-07-2019

Goede service vriendelijk en ze weten waar ze over praten.

Bert Zondag (Nieuw Lekkerland)
23-07-2019

Goede ervaringen.

H. Den Hartog
23-07-2019

Bijzonder vriendelijk, uitstekende toelichting indien nodig, goede wachtruimte, wordt gelijk koffie/thee o.i.d. aangeboden. Bij een probleem wordt er snel naar een oplossing gezocht en uitgevoerd. Auto thuis opgehaald en weer teruggebracht.

Mevr. N.Alblas
19-07-2019

Betrouwbaar en zeeeeer klantvriendelijk

Gijs Vonk (Alblasserdam)
19-07-2019

Ik ben zeer tevreden!

Martin Stuurman
17-07-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.