9,1
1.246 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Schouten

9,1

1.246 beoordelingen - Powered by TNS

Menselijkheid en zakelijkheid prachtig met elkaar verbonden.

L.L.M. Slootjes (Gorinchem)
20-10-2014

Kennis van zaken, klantvriendelijk en servicegericht

Anoniem
20-10-2014

Omdat er bij deze dealer geen minpunten zijn

J. de Heer (Ridderkerk)
20-10-2014

Perfecte behandeling, voelde me welkom als klant.

Anoniem
20-10-2014

Vriendelijk ontvangst en komen hun afspraken na

Anoniem
14-10-2014

Perfect geholpen

Peter Meijburg (Ridderkerk)
14-10-2014

Ik denk dat niemand een 10 scoort. Er zit altijd wel een beetje ruis op de lijn. Dat neemt niet weg, dat ik vind door de mensen bij de dealer prettig en correct behandeld te zijn.

Anoniem
14-10-2014

Omdat deze dealer zeer klant vriendelijk en zeer klant gericht is. eigenlijk alle medewerkers.

Dhr. P.Mulder (Huizen)
08-10-2014

Voor een beurt van een 1 jarige auto had ik minstens verwacht dat mij vooraf was medegedeeld wat de prijs zou zijn. Heb nooit zoveel betaald voor een jaarbeurt van een auto van 1 jaar. Meestal was ik nog niet een fractie van de prijs van nu € 144.00 kwijt

Dhr. W.Fiole (Alblasserdam)
08-10-2014

klantvriendelijk, servicegericht, geeft betrouwbare indruk, krijg niet de indruk dat ik te veel betaal

Anoniem
08-10-2014

Goed geholpen en vriendelijke mensen

Anoniem
01-10-2014

Prima geholpen. Vriendelijk personeel en gezellige huiselijke sfeer tijdens het wachten. Geen uitleg gehad over APK en kleine beurt, maar ga ervan uit dat als er iets belangrijks te melden was ik dat wel had gehoord. Als extra service had ik het wel op prijs gesteld als mijn auto even was gestofzuigd :-).

Anoniem
01-10-2014

De verkoop manager is zeer adequaat en klantgericht.

Anoniem
01-10-2014

Ben tevreden over deze dealer wordt er prima geholpen.

Theo Kappelhof (Rotterdam)
01-10-2014

Altijd vriendelijk, snel en correct.

mevr. M.M. Krommenhoek (Papendrecht)
01-10-2014

aardige mensen en zo ver ik kan bepalen hebben ze er verstand van

Anoniem
30-09-2014

goede service en klantgerichtheid.

Anoniem
29-09-2014

Bij ieder bezoek word ik vriendelijk ontvangen en krijg ik duidelijke uitleg op de vragen die door mij worden gesteld

Dhr. W. van Zweeden (Papendrecht)
29-09-2014

je ben er geen nummer maar een mens . klantgerichtheid en de vriendelijkheid.

Anoniem
25-09-2014

Ik kom hier al ruim 20 jaar en het Personeel is erg vriendelijk en ik wordt snel geholpen en daar ben ik zeer tevreden over .Komen de afspraken prima na

de Heer J.M.Boom (Schelluinen )
24-09-2014

prima uitstraling en vlotte bediening

hans breedveld (hendrik-ido-ambacht)
24-09-2014

Staan altijd direct voor je klaar en er is geen afstand tussen klant en personeel.

Peter.j.van der Linden (Hardinxveld-Giessendam)
23-09-2014

Een 8 is voldoende waarding

Anoniem
23-09-2014

Goede service en vakmanschap

Dhr C Bergmans (Dordrecht)
22-09-2014

Goede service, geen hoger punt omdat de dealer afgelegen zit.

Anoniem
19-09-2014

Heb de auto gekocht en ik vermoed dat de airco toen al defect was en daar kwam ik pas na een jaar achter, en de kosten zijn enorm hoog om deze te laten repareren. Dat is voor mij een minpuntje!

Anoniem
19-09-2014

Vriendelijk duidelijk perfecte service tot thuis brengen vooraf weten wat de kosten zouden kunnen worden.

Anoniem
19-09-2014

altijd prettig worden behadeld

Jan Nouwen (H.I.Ambacht)
19-09-2014

Klantvriendelijk

Anoniem
19-09-2014

Je wordt keurig en beleefd geholpen

Familie van der Pligt (Barendrecht)
19-09-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.