9,1
1.222 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Schouten

9,1

1.222 beoordelingen - Powered by TNS

Deze dealer kent de klanten met zijn wensen. Geen groothandel die het enkel voor de aantallen doet maar de tijd neemt om zijn klanten tevreden te stellen. Neemt ruim de tijd voor het gehele traject.

Anoniem
11-08-2014

Ondanks dat iedereen vriendelijk is mankeert er qua afhandeling van beurten en reparaties regelmatig iets dat ik niet als positief kan beschouwen.

Anoniem
07-08-2014

Zeer goed geholpen erg vriendelijk

Anoniem
06-08-2014

in het verleden een klein foutje, maar verder alles te vredenheid

Anoniem
06-08-2014

Constante servicekwaliteit Persoonlijke behandeling

Anoniem
05-08-2014

Het is goede dealer voor klantvriendelijkheid en goede service.

M.H.VAN DER POEL. (ALBLASSERDAM)
05-08-2014

Ik vind dat er beter gekeken moet worden naar de aflevering van de auto"s

K damen (Oud-Alblas)
04-08-2014

te vreden over deze dealer

henk kuijpers (boxtel)
31-07-2014

alles is even correct,zowel benadering van de klanten, alswel de afhandeling van de werkzaamheden.

smevr.g. hoek buls (hendrik ido ambacht)
30-07-2014

Een opmerking, normaal kreeg ik zonder kosten een vervangende auto mee, dat was nu niet het geval,of werd thuisgebracht en opgehaald ,nu gewacht in de hal verder alles oké

Anoniem
30-07-2014

alles zeer goed, doch regeling ongebruikelijke slijtage uitlaat en jaaarservicekaart ontbrak

Anoniem
29-07-2014

Correct en vriendelijk personeel! Betrouwbaar!

W.E.M. Mulder
29-07-2014

Toyota Schouten heeft een zeer goede service. Bovendien zeer kundig personeel. En ze houden zich keurig aan de afspraak. Daarom een 10.

Piet Zwijnenburg (Alblasserdam.)
29-07-2014

Werkt gewoon goed

Anoniem
29-07-2014

Persoonlijke benadering en kunt voor een storing meteen terecht voor reparatie.

Anoniem
25-07-2014

Omdat een 10 mogelijk is maar dat aan de dealer over laat om de verbeteringen die hij zijn gedachten heeft door te voeren

Dave Fransz (Papendrecht)
25-07-2014

Betrouwbaar en klantvriendelijk

GIJS VONK (Alblasserdam)
24-07-2014

Al jaren heb ik hier alleen maar goede ervaringen. Deskundig , prettig en attent personeel.

Arno Loggers (Dordrecht)
23-07-2014

correcte behandeling, betrouwbaar en goed bereikbaar

Dhr.J.Bleeker
23-07-2014

Echte prijzen doorgeven en afspraken nakomen.

Anoniem
22-07-2014

omdat ik geen negatieve dingen bent tegen gekomen en ik vriendelijk en goed geholpen bent .

Anoniem
21-07-2014

Ik ben gewoon tevreden over de service van deze dealergarage.

Anoniem
18-07-2014

correcte ontvangst, vriendelijke medewerkers, werkzaamheden perfect uitgevoerd en uitgelegd, voor de toekomst een offerte gemaakt i.v.m. airco (ik heb deze auto al 12 jaar en nog steeds tevreden!!)

Mevr. Nelly Alblas (Hardinxveld-Giessendam)
17-07-2014

Goede dealer

Kees de Rooij (Asperen)
17-07-2014

De auto wordt altijd opgehaald en terug gebracht en er is nooit wat aan te merken op de onderhouds en reparatie beurten.

Dhr.G de Bruin (Sliedrecht)
17-07-2014

Omdat ik een uitstekende ervaring heb in deze 1,5 jaar dat ik deze dealer ken via mijn dochter en schoonzoon. Zelf heb ik mijn zus en zwager naar hen verwezen en ook zij allen zijn uitstekend geholpen. Ik hoop dat dit zo blijft , dan kan ik in de toekomst de uitstekende 8 overwegen te wijzigen in een mogelijk hogere score.

Jan Westerhoud (Capelle aan den IJssel)
17-07-2014

In verband met goede ervaringen bij vorige Toyota's , na een uitstapje naar een Volvo V50 2,0 D, weer teruggegaan naar een Toyota en ook naar de zelfde dealer waarbij mijn vorige vier Toyota's in onderhoud waren.

Anoniem
17-07-2014

goede service. gezellige sfeer ,

Gera Zwijgers (Hardinxveld - Giessendam.)
17-07-2014

ik ben tevreden

Anoniem
17-07-2014

In middels is dit de 2 e vraag omdat wij al eerder een lijst hebben ingevuld. Omdat we netjes en vriendelijk behandeld worden in Alblasserdam al de jaren dat we Toyota rijden. Wij rijden ongeveer 16-17 jaar Toyota en hebben geen problemen gehad met auto en de garage.

Anoniem
17-07-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.