Weten waar u aan toe bent vanaf € 399,- p/m.

Zoekt u een glasheldere, zakelijke FlexLeaseDeal? Kies dan de C-HR, de 5 deurs cross-over van Toyota. Die is er als benzine- of als hybride uitvoering. Die laatste rijdt tot 50% van de tijd elektrisch. Zónder stekker! Nu al vanaf € 399,-* per maand. Een all-in vast tarief, kosteloos opzegbaar na 1 jaar. U weet waar u aan toe bent en betaalt alleen nog de brandstof.

  Na 1 jaar kosteloos maandelijks opzegbaar
  Vanaf € 399,- p/m, full operational leasecontract van 48 maanden
  Vaste verrekenprijs meer/minder kilometers (6,5 cent p/km)
  Inclusief brandstofpas en vervangend vervoer
/
Bekijk hier uw maandbedrag

De FlexLeaseDeal kent 2 C-HR uitvoeringen. De Toyota C-HR Dynamic (motorisering 1.8 Dynamic en 1.2 Turbo Dynamic) vanaf € 399,- p/m en de Toyota C-HR Black Edition Hybrid. De Black Edition heeft een meerprijs van € 20,- per maand t.o.v. de Dynamic. De maandprijs is afhankelijk van kilometrage en schadevrije jaren.

/
Liever Private Lease of zakelijk kopen?

Kiest u liever niet voor de FlexLeaseDeal? Er zijn ook andere aantrekkelijke manieren om uw nieuwe Toyota C-HR in huis te halen. Elk met hun eigen voordelen. Kiest u voor Private Lease, dan betaalt u helemaal geen bijtelling en kiest u voor zakelijke koop dan profiteert u van de tijdelijke free upgrade naar Hybrid t.w.v. € 2.700,- én hebben we een aantrekkelijke financieringsregeling voor u. We denken graag met u mee over de ideale oplossing voor uw situatie.

/
* Full Operational Lease, 48 maanden en 15.000 km/jaar, incl. 75% bonus/malus, excl. BTW en brandstof. Tarieven kunnen afwijken bij wijziging van opties en kilometrage. Leasecontract is na 1 jaar, maandelijks zonder beëindigingskosten opzegbaar. Uitsluitend meer gereden kilometers worden afgerekend. Voor deze actie komt een beperkt aantal modellen van de Toyota C-HR in aanmerking. Vraag uw dealer naar alle voorwaarden. Wijzigingen en typefouten voorbehouden.
Geldig vanaf 1 december 2017 t/m 31 maart 2018. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Informatie, offertes en aanvragen via zakelijk@toyotafs.nl of 0347 – 367 952. Bij voortijdige beëindiging in het 1e jaar wordt het verschil tussen de handelswaarde en de boekwaarde van de auto in rekening gebracht.

Vul hier uw zoekopdracht in en druk op Enter om te zoeken