Toyota

Rijplezier bij elke rit

De Auris is een auto waar je elke dag naar uitkijkt om in te rijden. Zijn gewaagde, dynamische styling springt meteen in het oog, terwijl de binnenkant je een ruimtelijk en kwalitatief gevoel geeft met een prachtig, intuïtief design. Bovendien is de Auris Hybrid standaard extra rijk uitgerust met o.a. een automaat, Climate control, startknop en LED dagrijverlichting. De perfecte autorit wacht op u.


Highlights

Design dat aanspreekt

Details maken een design. De Auris onderscheidt zich met tal van bijzondere accenten, zoals de fraai gevormde LED koplampen en lichtmetalen velgen. Daarmee kunt u zowel overdag als ’s avonds gezien worden.

Een combinatie van stijl en comfort

Het interieur van de Auris koppelt doordacht design aan kwalitatief hoogstaande materialen. Een Toyota Touch® 2 scherm is uw toegang naar een wereld vol entertainment, terwijl een nieuw TFT kleurendisplay in het instrumentarium u belangrijke informatie verschaft over uw auto en Toyota Safety Sense.

Autorijden wordt weer leuk

Een nieuwe reeks van moderne, zuinige motoren. Een bijzonder design en een fraai afgewerkt interieur. De nieuwe Toyota Auris maakt autorijden weer leuk.

 

Related Projects
Toyota YarisAuris Touring Sports