Toyota

 

Al vanaf € 199,- per maand met Toyota Private Lease

De nieuwe Toyota AYGO kun je samenstellen zoals je zelf wilt en toch blijft het betaalbaar! Je rijdt al een AYGO vanaf € 10.245,-, dit is na aftrek van € 1.000,- voorraadvoordeel.


Highlights

Stoere styling

De AYGO heeft een stoer x-vorming front, speelse lijnen en kan helemaal naar wens worden gepersonaliseerd. De AYGO is er voor iedereen! Kies bijvoorbeeld voor een sportieve rit in de AYGO x-cite of beleef het cabriogevoel in de AYGO x-wave met groot canvas dak. Welke AYGO past bij jou?

Te customizen design

Stel jouw AYGO samen zoals je zelf wilt met de 2 stylingpakketten voor het exterieur uit ons x-play-programma! Laat jezelf zien met het OUTstand pakket en geef je X-grill, je A-stijl ornament aan de zijkant en je achterbumperinsert een contrasterende kleur. Of ga voor het OUTglow pakket. Je kunt dan kiezen voor Fire Red of Shiny Silver voor- en achterbumperaccenten en lijsten op de onderzijde van de portieren. Ook kun je kiezen voor de AYGO x-wave met canvas open dak en tijdelijk met gratis navigatie.

Wendbaar en ruim

De AYGO mag dan klein van buiten zijn, hij is dankzij zijn intelligente design verbazingwekkend ruim van binnen, met ruimte voor vier personen en veel bagage. De nieuwe wielophanging van de AYGO zorgt voor een nog soepeler rijgedrag en dankzij de draaicirkel vanaf slechts 9,6 meter is geen straat te smal en geen bocht te krap. De levendige handling van de AYGO maakt van elke rit een feest.

Veel plezier zonder hoge kosten

De AYGO heeft een zeer efficiënte driecilindermotor met een uitstekende ademhaling van de motor. Zeer responsief voor heel veel rijplezier. En dan ook nog met een laag brandstofverbruik en weinig CO2-uitstoot!

 

 

Related Projects
Toyota Yaris