Toyota

Van SUV naar WOW

TOYOTA C-HR. DE COUPÉ HIGH RIDER.
Fraaie coupé daklijn, een gespierde uitstraling, een overzichtelijke zitpositie en ruimte voor 5: de nieuwe Toyota C-HR crossover. Van SUV naar WOW. En nu al genomineerd voor Auto van het jaar 2017.


Rijeigenschappen

Toyota C-HR exterieur

Driven by life

 U wilt alles uit het leven halen en stelt daarom ook hoge eisen aan uw auto. Dan is de nieuwe Toyota C-HR het ideale excuus om zomaar een eindje te gaan rijden.

De Toyota C-HR is tot in detail fijngeslepen door technici met benzine in hun aderen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de C-HR de plezierige rijeigenschappen van een dynamische hatchback combineert aan het comfort van een SUV. Trap het gaspedaal in en ervaar de krachtige acceleratie. Zijn respons op elke draai aan het stuurwiel is al even direct.Tegelijkertijd geniet u van het luxueuze en met veel oog voor detail afgewerkte interieur, in de wetenschap dat uw auto ook rekening houdt met het milieu.

 

Interieur

Toyota C-HR interieur

U heeft de controle

Het stijlvolle en met hoogwaardige materialen afgewerkte interieur is al even bijzonder als het exterieur. U bent omgeven door luxe en comfort, terwijl u door de hoge zitpositie een uitstekend zicht heeft op de weg. Tegelijkertijd biedt de bagageruimte meer dan genoeg plek voor zorgeloze vakanties en andere activiteiten met het gezin.

Het elegant vormgegeven dashboard is afgewerkt met zacht leder en een combinatie van glanzend zwarte en zilveren accenten, terwijl de ergonomische stoelen optimale steun bieden. Zo bent u als bestuurder het middelpunt.

Design

Toyota C-HR design

Op alles voorbereid

De scherpgesneden carrosserie van de Toyota C-HR combineert een gespierde uitstraling met een coupé-achtig inzittendencompartiment. Uw oog valt als vanzelf op details als verzonken handgrepen in de achterportieren en het dak dat lijkt te zweven. Elegante LED koplampen, een grille met ruitrooster en opvallende, boemerangvormige achterlichten maken het geheel compleet, terwijl u optioneel kunt kiezen voor two-tone metallic lak en imposante 18″ lichtmetalen velgen.

 

 

Related Projects
Auris Touring SportsToyota Prius