Toyota

Onverwoestbaar sinds 1968

De nieuwe Toyota Hilux. Sinds zijn introductie in 1968 heeft deze legendarische pick-up zijn sporen nagelaten. Een nieuw ontwikkeld chassis en de verbeterde constructie van de carrosserie garanderen opnieuw robuuste onverzettelijkheid. Daarbij maken het opvallende nieuwe design, het hoogwaardig afgewerkte interieur en het verbeterde trekvermogen de nieuwe Toyota Hilux tot de ultime pick-up. Niets brengt de Hilux uit zijn evenwicht, of u nu rijdt in zwaar terrein of druk bent met uw dagelijkse werkzaamheden.


Highlights

Kwaliteit, duurzaamheid en bettrouwbaarheid

Het chassis en de carrosserie van de Hilux zijn opnieuw ontworpen en zijn daardoor nog robuuster. Daarbij wordt zelfs de onderzijde van de auto beter beschermd. Elk afzonderlijk onderdeel van de Hilux is gemaakt om de zwaarste omstandigheden te kunnen doorstaan. Het vernieuwde chassis, de nieuw ontwikkelde wielophanging en de verbeterde transmissie staan bovendien garant voor extra rijcomfort en een betere wegligging.

Verbeterde pick-up functionaliteiten

Met de Hilux verenigt u het nuttige met het aangename. De vernieuwde wielophanging geeft u het rijcomfort van een luxe SUV, gecombineerd met de kracht van een echt werkpaard. Tegelijkertijd heeft u met een trekvermogen van 3,5 ton (3,2 ton voor Hilux Dubbele Cabine) en een maximaal laadvermogen van 1 ton alle ruimte voor uw werkzaamheden, of voor bezigheden in uw vrije tijd.

Eigentijds design

Dit is design van Toyota op zijn best: krachtige vormen en scherpgesneden hoeken die de Hilux een robuuste uitstraling geven. De brede, in de motorkap geïntegreerde grille wordt geflankeerd door eigentijdse LED koplampen, terwijl de gespierde flanken subtiel iets verraden van zijn imposante kracht. De chromen sierlijsten rond de ramen en een brede keuze aan lichtmetalen velgen zorgen voor een fraai accent.

Uw Toyota Hilux nog completer? Dat kan!

Originele accessoires van Toyota maken uw auto nog mooier, persoonlijker en functioneler. Bekijk de video en ontdek welke accessoires mogelijk zijn op de Hilux.

 

Related Projects
Toyota Proace Bedrijfswagens