Toyota

De grijs kenteken uitvoering

De aantrekkelijke Toyota Land Cruiser is geen 4×4 ‘watje’. Permanente vierwielaandrijving, een solide carrosserie-op-chassis design zorgen voor uitstekende terreincapaciteiten. Toonaangevende duurzaamheid en veiligheid zijn standaard. De geavanceerde 2,8 liter D-4D common rail turbodiesel zorgt voor ruim voldoende vermogen en stelt de Land Cruiser in staat tot topprestaties. Het rijcomfort en de veiligheid liggen op hoog niveau.


Bij de Land Cruiser Van kunt u kiezen uit totaal 5 verschillende versies. Een 3drs uitvoering met een hoog dak en een kopschot en 4 verschillende 5drs uitvoeringen met een standaard dak of een hoog dak en een kopschot of een volledige tussenwand. Het dak doet hoe dan ook geen afbreuk aan het stoere en dynamische uiterlijk.

Voor alle Van uitvoeringen geldt dat de ongeblindeerde zijruiten in de laadruimte voorzien zijn van een donkere folie. De folie geeft aan de buitenkant hetzelfde uiterlijk als de blinderingspanelen terwijl van binnen uit het zicht niet wordt belemmerd. Bij iedere uitvoering worden er geen concessies gedaan op het gebied van comfort, de stoelen blijven maximaal verstelbaar.

De High Roof versies zijn voorzien van een volledige dakverhoging met binnendak. De laadruimte met volledig vlakke laadvloer en het 30 cm hoge kopschot van deze versie zijn grotendeels voorzien van luxe bekleding.

De Standard Roof versies zijn voorzien van een aan de bestuurderszijde beklede, volledige tussenwand met design ruit en ovale versteviging. De tussenwand is zo uitgevoerd dat de werking van de curtain airbags mogelijk blijft. De laadruimte heeft een volledig vlakke en beklede laadvloer.


3 drs High Roof Blind Van


5 drs Standard Roof Blind en Window Van


5 drs Standard Roof Window Van


5 drs High Roof Blind Van


5 drs High Roof Window Van

 

 


Land Cruiser Van carrosserie uitvoeringen

3 drs High Roof Blind Van
Het kopschot is direct achter de voorstoelen geplaatst. Deze variant heeft links één volledig geblindeerde en rechts één ongeblindeerde zijruit. De laadruimte is vanuit de achterdeur te bereiken.
5 drs Standard Roof Blind en Window Van
Deze varianten hebben een volledige tussenwand. Bij de Blind Van is deze direct achter de voorstoelen op de B stijl geplaatst. Bij de Window Van staat de tussenwand halverwege de achterdeuren op de C stijl. De tussenwand is zo uitgevoerd dat de werking van de curtain airbags mogelijk blijft. Hiervoor zijn speciale “uitbreek stukken” in de wand geplaatst. Naast het raam zijn extra profielen aangebracht zodat de wand zijn stevigheid behoudt. Afgebeeld is de 5 drs Standard Roof Window Van.
5 drs Standard Roof Window Van
Deze variant heeft links en rechts een gedeeltelijk geblindeerde zijruit in de achterportieren. Links achter zit één volledig geblindeerde en rechts achter één ongeblindeerde zijruit. De volledige tussenwand is halverwege de achterdeuren op de C stijl geplaatst. De tussenwand is zo uitgevoerd dat de werking van de curain airbags mogelijk blijft. Achter de voorstoelen is er extra, via de twee achterportieren, makkelijk bereikbare ruimte aanwezig. De laadruimte is vanuit de achterdeur te bereiken.
5 drs High Roof Blind Van
Deze variant heeft links één volledig geblindeerde en rechts één ongeblindeerde zijruit in de achterportieren. Links en rechts achter zitten volledig geblindeerde zijruiten. Het 30 cm kopschot is direct achter de voorstoelen, op de B stijl geplaatst. De laadruimte is vanuit de drie achterdeuren te bereiken.
5 drs High Roof Window Van
Deze variant heeft links één gedeeltelijk geblindeerde en rechts één ongeblindeerde zijruit in de achterportieren. Links en rechts achter zitten volledig geblindeerde zijruiten. Het 30 cm kopschot is halverwege de achterdeuren, op de C stijl geplaatst. Achter de voorstoelen is er extra, via de twee achterportieren, makkelijk bereikbare ruimte aanwezig. De laadruimte is vanuit de achterdeur te bereiken.

De Land Cruiser Van is een stijlvolle representatieve auto die altijd past in uw huisstijl. De zwarte blinderingspanelen kunnen eventueel in de kleur van de carrosserie gespoten worden zodat de belettering nog beter uitkomt.

De Land Cruiser Van is een stijlvolle representatieve auto die altijd past in uw huisstijl. De zwarte blinderingspanelen kunnen eventueel in de kleur van de carrosserie gespoten worden zodat de belettering nog beter uitkomt.

Bekijk hier de Land Cruiser Van prijslijst.

 

Related Projects
Toyota Land CruiserToyota Hilux