Toyota

Het nieuwe hybride icoon

Als eerste in serie geproduceerde hybride was de oorspronkelijke Prius bij zijn introductie in 1997 een regelrechte sensatie. De nieuwe Prius markeert opnieuw een grote stap voorwaarts ten aanzien van intelligent design en technologie. Hij is dynamischer, zuiniger en stiller dan ooit. Daarmee geeft de nieuwe Prius een extra dimensie aan de hybride rijervaring.


Highlights

Intelligent design

De nieuwe Prius koppelt modern design aan een uitzonderlijke efficiency, hoogstaande technologie en kwaliteit. Het bekende wigvormige silhouet bevordert de aerodynamische efficiency en belooft sportieve prestaties. Elk detail is ontworpen met oog op een optimale luchtgeleiding. De moderne uitstraling in het hightech interieur wordt versterkt door soft-touch materialen, metallic accenten en unieke details van de Prius.

Hybride marktleider

Met een nieuw ontwikkelde Full Hybrid aandrijflijn geeft de nieuwe Prius een extra dimensie aan de hybride rijervaring. De accu is in staat om meer energie op te slaan, waardoor u in de EV-modus langer elektrisch – en dus fluisterstil – kunt rijden. Daarbij bent u door de soepele overgang tussen elektrisch rijden en de benzinemotor verzekerd van een krachtige acceleratie op momenten dat het nodig is.

Uw Toyota Prius nog completer maken? Dat kan!

Originele accessoires van Toyota maken uw auto nog mooier, persoonlijker en functioneler. Bekijk de video en ontdek welke accessoires mogelijk zijn op de Prius.

Related Projects
Toyota C-HRToyota Mirai