Toyota

Een andere visie op personenvervoer

PROACE VERSO. Gebouwd voor actieve mensen.

Met de nieuwe Toyota PROACE VERSO introduceert Toyota een brede lijn personenbussen met een multifunctioneel interieur waarin ruimte, praktische oplossingen en betrouwbaarheid samengaan. Zowel voor zakelijk personenvervoer als voor actieve gezinnen. Bekijk ook de PROACE bedrijfswagens.


Belangrijkste kenmerken

Doordachte veiligheid en innovatieve technologie

De nieuwe PROACE VERSO personenbussen maken indruk op het gebied van veiligheid. Met een zeer stevige kooiconstructie, airbags en actieve hoofdsteunen weet de PROACE VERSO maar liefst 5-sterren EuroNCAP te scoren. Verder is de PROACE VERSO standaard voorzien van Full Map navigatie met parkeercamera en zijn zaken als Xenon koplampen standaard op een of meerdere uitvoeringen.

Innovatief multifunctioneel MPV interieur

Of het nu een rit met gasten naar het vliegveld is, een lang weekend weg met vrienden of een trip met het hele gezin. De PROACE VERSO biedt ruimte en comfort. Het grote Skyview panoramisch dak zorgt voor een helder daglicht of sfeerverlichting ‘by night’. Praktische klaptafels of een grote werktafel? Het kan allemaal. Zo kan reistijd werktijd worden en brengt u uw gasten efficiënt naar hun bestemming.

Betere oplossingen

Wie u ook wil vervoeren, het kan met de PROACE VERSO. Een rolstoel erbij is geen probleem. Met 8 of 9 personen in een compacte uiterst wendbare versie? Kies dan de slimme PROACE VERSO Compact. De Medium versie is een volwaardige maat groter en heeft een 35cm langere wielbasis. Met veel gasten en al hun grote koffers op pad? Ga dan voor de PROACE VERSO Long.

 

Related Projects
Toyota Proace BedrijfswagensToyota Prius Plug-in