Toyota

Nu ook als krachtige Hybride

In de nieuwe RAV4 beschikt u over een compleet arsenaal aan baanbrekende technologieën waarvan u elke dag profijt heeft: van de hoogstaande dynamiek van een nieuwe hybride aandrijflijn tot de rustgevende veiligheid van Toyota Safety Sense en de ingenieuze Panoramic View Monitor.

De nieuwe RAV4 is ook verkrijgbaar als aantrekkelijke RAV4 Van.


Highlights

Designed for the limelight

Als allereerste compacte SUV is de Toyota RAV4 al meer dan 20 jaar een ware avonturier. In de nieuwe, elegant vormgegeven RAV4 beschikt u over Toyota’s hybride technologie en een reeks aan nuttige innovaties.

Compleet overzicht in één oogopslag

De RAV4 beschikt als eerste Toyota over de Panoramic View Monitor, die op basis van beelden van vier camera’s een complete 360º 3D-weergave rond de auto toont.

Klaar voor elke uitdaging

Bij zware rijomstandigheden, of in situaties waarin u extra grip nodig heeft, komt de nieuwe RAV4 Hybrid AWD direct aan uw wensen tegemoet, zodat u elke uitdaging met vertrouwen tegemoet kunt zien.

Uw RAV4 nog completer maken? Dat Kan!

Originele accessoires van Toyota maken uw auto nog mooier, persoonlijker en functioneler. Bekijk de video en ontdek welke accessoires mogelijk zijn op de RAV4.

 

Related Projects
Toyota GT86Toyota Land Cruiser