Doe nu de zomercheck samen met de aircocheck voor maar € 35,-

Genieten van de zomer gaat nog makkelijker als u zeker weet dat uw auto helemaal in orde is. Omdat we uw Toyota als geen ander kennen, staan we voor u klaar met onze zomercheck en aircocheck. Zo kunt u met een gerust hart de weg op en gaat u zorgeloos de zomer in.

For the love of Toyota!

Zomercheck

Tijdens de uitgebreide zomercheck controleren we uw Toyota grondig op 17 verschillende punten. Daarmee zorgen we dat u niet voor verrassingen komt te staan, en van een zorgeloze zomer kunt genieten! Dat is wel zo ontspannen.AircoCheck

 

Een airco die goed werkt, zorgt voor een schone, frisse auto. Met de aircocheck kijken we naar het ventilatie- en aircosysteem en zorgen we dat de lucht in uw Toyota fris blijft. Zo voorkomen we dat bacteriën, micro-organismen en schimmels zorgen voor een onaangename geur in de auto. Zo geniet u de hele zomer van frisse lucht in uw Toyota! Tijdens de aircocheck controleren we:

  • De kwaliteit van het interieurfilter
  • De conditie en spanning van de aandrijfriem van de aircopomp
  • De conditie van de condensor
  • Het functioneren van de airco in de auto

 


Hij kost bijna niks óf helemaal niks

U betaalt nu maar € 35,- voor de gecombineerde zomer- en aircocheck! Maar in juli krijgt u ook de unieke kans om dat bedrag terug te winnen met onze #fortheloveoftoyota-actie.

Hoe wint u?

Meedoen is simpel: maak een foto waar uw liefde voor uw Toyota vanaf spat, plaats die op Facebook, Twitter of Instagram met hashtag #fortheloveoftoyota en maak zo kans! Vergeet ook niet de actievoorwaarden te lezen als u deelneemt.

Plan nu uw afspraak

Wacht niet langer en laat nu de aircocheck en zomercheck samen uitvoeren voor maar € 35,-. Onze erkende monteurs zorgen er voor dat uw Toyota dan goed is gecontroleerd voor deze zomer zodat u optimaal kunt genieten.
Maak hier eenvoudige een afspraak bij Toyota Schouten.

Vul hier uw zoekopdracht in en druk op Enter om te zoeken