9,1
1.368 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Schouten

9,1

1.368 beoordelingen - Powered by TNS

Klantvriendelijk

Anoniem
19-09-2014

Je wordt keurig en beleefd geholpen

Familie van der Pligt (Barendrecht)
19-09-2014

Fijne klantvriendelijke garage. Die goed meedenkt met de klant.

Anoniem
11-09-2014

Deze keer was ik niet tevreden. De nodige reparaties waren door tijdgebrek (te laat begonnen) niet allemaal gerealiseerd in de laatste onderhoudsbeurt. Nu moet ik weer een keer terug en ik woon ongeveer 70 km van de garage in Alblasserdam. Dit weten ze toch! Op hun verzoek ben ik voor de onderhoudsbeurten daar gebleven.

Ditty Schouten (Woudenberg)
11-09-2014

zeer vakkundige verkoper en monteurs ander personeel

cor wintermans
11-09-2014

Goede ontvangst, prettig peroneel en vakkundige monteurs

W. Maaten (Ridderkerk)
10-09-2014

Geen bijzondere dealer. Geen onderscheidend vermogen ten opzichte van andere dealers. Zou er niet snel weer een auto kopen, zeker geen nieuwe.

Anoniem
03-09-2014

Al vele jaren een tevreden kant.

Anoniem
02-09-2014

zeer goede service

L. van Stijn (Gorinchem)
02-09-2014

tevreden

Anoniem
27-08-2014

vriendelijk personeel, kundig en correct. Duidelijk omtrent reparaties, goed advies in twijfel gevallen. Al 24 jaar klant met volle tevredenheid.

Dick de Kievid (Alblasserdam)
26-08-2014

goede service en vrolijk personeel

Anoniem
26-08-2014

goede service.

N.C.Gruis (Gorinchem)
25-08-2014

Juiste informatie. Vriendelijke benadering. Nemen alle tijd en erg gastvrij.

Mw. Ritmeester (Papendrecht)
25-08-2014

Betrouwbaar en de klant staat centraal

Anoniem
21-08-2014

Cijfer 10 zou gekund hebben, maar tot nu toe weinig ervaring met de dienstverlening daarom cijfer 9

Gerard Westenberg (Alblasserdam)
21-08-2014

Klant vriendelijk, en kwalitatief goede dealer

Floor Bikker (Noordeloos)
20-08-2014

Geweldig goede service en zeer vriendelijk personeel.

D. de Rover (Gorinchem)
20-08-2014

Goed georganiseerd

Anoniem
20-08-2014

Auto kwam niet door de keuring omdat er een wieldrager vervanger zou moeten worden. Ben bij andere garage geweest en er was niets aan de hand. Auto gewoon goedgkurd. Voel me belazerd. OIok hadden ze kritiek dat ik niet ieder jaar voor een beurt kwam terwijl dat niet altijd meer nodig is vooral als je in 4 jaar tijd maar 20.000 km gereden hebt. Ze hebben me op die manier terug willen pakken. Tevens is de Toyota Aygo zo lek als een mandje. Jammer verder een fijne auto.

Anoniem
18-08-2014

Omdat Schouten al lang leverancier is.

Anoniem
18-08-2014

Ik ben goed behandeld

Anoniem
18-08-2014

Correcte en snelle service. Goede afhandeling.

Anoniem
13-08-2014

Mijn algmen indruk, geen vergelijk m,et een andere Toyota dealer.

J.A.Rust (Spijkenise)
12-08-2014

het nakomen van afspraken ,service en klantvriendelijkheid

dhr. j.gerritse (gorinchem)
12-08-2014

Staan altijd voor ons klaar, zijn vriendelijk , werken netjes en goed

Fran van Noorloos Rujtenberg (Nieuwendijk)
12-08-2014

Deze dealer kent de klanten met zijn wensen. Geen groothandel die het enkel voor de aantallen doet maar de tijd neemt om zijn klanten tevreden te stellen. Neemt ruim de tijd voor het gehele traject.

Anoniem
11-08-2014

Ondanks dat iedereen vriendelijk is mankeert er qua afhandeling van beurten en reparaties regelmatig iets dat ik niet als positief kan beschouwen.

Anoniem
07-08-2014

Zeer goed geholpen erg vriendelijk

Anoniem
06-08-2014

in het verleden een klein foutje, maar verder alles te vredenheid

Anoniem
06-08-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.