9,1
1.368 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Schouten

9,1

1.368 beoordelingen - Powered by TNS

Zeer tevreden over. Er wordt meegedacht en goed geadviseerd.

Wim Riksen (Heukelum)
12-05-2021

Correct en snel handelen.

Huig de Jong (Ridderkerk)
12-05-2021

Vriendelijkheid, alle tijd voor de klant en de inruilwaarde.

wies voogt farla
12-05-2021

Je hoeft maar te bellen en ze staan voor je klaar. Handig is ook dat je herinnerd wordt voor onderhoud.

Richard de haas (Dussen)
05-05-2021

Prima garage, klantvriendelijk personeel en toelichting op de onderhoudsbeurt en te verwachten kosten in de toekomst.

Loes van Drielen (Sliedrecht)
05-05-2021

Toen ik uit nieuwsgierigheid naar een nieuwe Toyota C-HR stond te kijken, waren ze zo vriendelijk geweest om bij het ophalen na een onderhoudsbeurt een envelope in mijn auto achter te laten. Hier stond in een brief de prijs van deze C-HR, maar ook wat ik nog voor mijn eigen auto terug krijg. Vond ik grappig.

C.A.Rijkhoek
03-05-2021

Automobielbedrijf Schouten B.V. werkt op een kundige, prettige en professionele wijze.

Jim van Tol
03-05-2021

Garage Schouten in Alblasserdam geeft vooraf een prijsopgave, daardoor geen verrassingen. Bij mijn vorige garage werd de wagen gewassen en uitgezogen. Een tip voor garage Schouten in Alblasserdam dat dit in de toekomst ook mogelijk wordt. Het is altijd fijn als je met een schone wagen bij de garage wegrijdt.

Dhr. Stam (Bleskensgraaf ca.)
30-04-2021

Top service bij dit bedrijf. Klant staat centraal. Zeer tevreden.

Marcel Tuijtel (Alblasserdam)
30-04-2021

Deskundig en duidelijke uitleg. Gastvrije ontvangst. Leuk afhaalmoment met een bloemetje.

Mevr. Baars
28-04-2021

Vriendelijke receptie, kom hier al 13 jaar. Altijd goed geholpen, ook voor kleine reparaties word je snel geholpen.

B Stans (Hendrik Ido Ambacht)
23-04-2021

Bereidwilligheid, vriendelijkheid en snelle hulp als je onverwachts in de garage komt, b.v. zachte band, kapotte lamp.

M.T.van Kranenburg-Stam (Hardinxveld-Giessendam)
22-04-2021

Ik ben sinds 1995 klant bij Toyota Schouten en ben over het algemeen zeer tevreden.

H. van Wijk (Papendrecht)
22-04-2021

Ze doen hun werk goed en op tijd.

Bas Hagoort (Gorinchem)
21-04-2021

Betrouwbaar en zeer vriendelijk, komen alle afspraken altijd na, verlenen een uitstekende service.

J.M.Lex
21-04-2021

Zeer tevreden!

piet van der waal
21-04-2021

Service is prima.

Wunnink wouter (Papendrecht )
21-04-2021

Rustige mensen, er hangt een ontspannen sfeer in de showroom.

H.a.van dijk Hoogendoorn (Dordrecht )
19-04-2021

Ik kom er al jaren en word er altijd correct en beleefd ter woord gestaan. Ze kennen mij ook,wat ook scheelt.

Mw de Gooijer-Roodhart (Gorinchem)
15-04-2021

Toyota Schouten: vertrouw op jullie vakkennis en een 8 is ruim voldoende.

piet rosbergen (Zwijndrecht)
14-04-2021

Automobielbedrijf Schouten is een klantgericht bedrijf en weet zijn klanten te binden (dit zeker in deze moeilijke tijden van het Coronavirus).

Peter de kruis (Hendrik Ido Ambacht)
14-04-2021

Altijd zeer goede service en altijd uiterst vriendelijk personeel.

J.M de Jong (Papendrecht)
09-04-2021

Correct en beleefd.

Antonie Donker
07-04-2021

Gewoon goed.

Adri van Reuwijk (Nieuw- Lekkerland)
07-04-2021

Correcte behandeling volgens afspraak.

Fien Bakker (Almkerk)
07-04-2021

Onverwachts (zonder afspraak) terecht kunnen, van tevoren een melding of er wel of niet iets aan de auto gedaan moet worden. Ook de kosten ervan en ook eventueel tijdens een beurt van de auto qua kosten bellen ze eerst. Vriendelijkheid en kundigheid staat bij mij hoog aangeschreven.

Mvr.AM Schram Anneke (Gorinchem)
06-04-2021

Afspraken worden nagekomen. Bereidheid om bij problemen samen naar oplossingen te zoeken tot beider tevredenheid. Vriendelijkheid; gastvrij naar de klant. Betrouwbaar bedrijf.

Jan Rijke en Marjan (Sleeuwijk)
01-04-2021

Je wordt er netjes geholpen.

Moerkerken (Ridderkerk )
01-04-2021

Uitstekende service, doen wat er is afgesproken, vooraf een prijsopgave, zeer vriendelijk en vakbekwame mensen.

Groote Wolthaar (Sliedrecht)
01-04-2021

Aardige mensen, goede service.

E. Groeneweg
01-04-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.