9,1
1.222 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Schouten

9,1

1.222 beoordelingen - Powered by TNS

Omdat ik daar altijd prettig geholpen wordt al vele jaren, en dit is onze 5e toyota.

L P van Oeveren (Papendrecht)
01-07-2020

Alles klopt daar.

A.M. de Bie (Asperen)
26-06-2020

Uitstekende service, klantvriendelijk en behulpzaam personeel, prima prijs/kwaliteit verhouding.

Teus van Steenis (Arkel )
26-06-2020

Ik wacht op de oplossing van mijn probleem, hoe dit wordt afgehandeld!!

Vincent van lith (Sliedrecht)
26-06-2020

Toyota Alblasserdam is zeer klantvriendelijk. Alles is naar tevredenheid uitgevoerd. Personeel is aardig en behulpzaam. De koffie staat altijd klaar.

Teun Stoop (Hendrik Ido Ambacht)
21-06-2020

Werken altijd vooraf met prijsopgave, en werken netjes.

W de Beir (Ridderkerk )
18-06-2020

Al jaren klant en tevreden.

dhr. D.B. Dekker (Hardinxveld)
17-06-2020

Heel goed geholpen.

Mevr C Anker (Ridderkerk)
17-06-2020

De jaarlijkse onderhoudsbeurt is prima uitgevoerd. Ik mocht wachten in een prettige omgeving met lekkere koffie. De auto was mooi op tijd klaar.

Annelies van Grinsven (Gorinchem)
10-06-2020

Goede service, aardig mensen, eerlijke communicatie.

Chanty
10-06-2020

Zeer professioneel bedrijf met goede service.

Willem (Sliedrecht )
10-06-2020

Perfecte service, vriendelijke medewerkers en men luisterd goed naar de uitleg van het probleem door mij als klant terwijl ik een leek ben en aangeef dat ik iets hoor of denk dat iets niet goed is etc, altijd neemt men mijn opmerking serieus

Mw F van der Kuil (Sliedrecht)
10-06-2020

Vakkundig - Betrouwbaar - voorkomend !

Hr.G.Z.Verheij (Werkendam)
05-06-2020

Bij de Toyota dealer in Alblasserdam word je nog als een echte klant behandeld, ook als je de auto voor een beurt komt brengen. De auto zou met de dagplanning meegenomen worden, omdat ik was vergeten bij het maken van een afspraak aan te geven dat ik de auto over een uurtje of 3 weer wilde komen ophalen. Toch heeft de dealer kans gezien om het voor elkaar te krijgen, auto gebracht om 10:00 uur en om iets over 12 al een belletje dat de auto klaar stond (fietsritje was dus korter dan vooraf gedacht.....neem de fiets mee om tijdens het onderhoud de omgeving te verkennen).

Michel van Deelen ('s-Gravenhage)
01-06-2020

Alles correct.

Dhr verhoeven (Dordrecht)
29-05-2020

Goede garage, goed geholpen, een tevreden klant.

Gertjan Gielen (Ridderkerk )
28-05-2020

In vergelijking met andere dealers en garages zin ze bij schouten zeer correct. Altijd staan er iemand voor je klaar. Afspraak is afspraak. Goede communicatie.

Bert van Gerven (Hank )
28-05-2020

Ik ben is zeer tevreden over Alblasserdam - Automobielbedrijf Schouten B.V.

Mevrouw S Croese (#)
25-05-2020

Betrouwbaar, eerlijk, komt afspraken na, kennis van zaken, neemt de tijd voor uitleg.

Dhr. W. Riksen (Heukelum)
21-05-2020

Wij komen inmiddels 10 jaar bij Toyoya Schouten en zijn dan ook zeer tevreden over de geleverde diensten. Altijd vriendelijk, gastvrij en duidelijk in de communicatie met wat er gedaan is en moet worden.

Fam. Bertrand (Papendrecht )
21-05-2020

Ze zijn vriendelijk en je krijg goed advies.

Debora van der Jagt
15-05-2020

Goede en prettige service en mensen. Altijd zeer vriendelijk en ze kennen je.

Peter van Dam (Barendrecht)
15-05-2020

Goede service en je wordt prettig geholpen.

Mevr vd Stelt
14-05-2020

Vakkundig en vriendelijk personeel, zowel verkoopbalie als werkplaats.

Ineke van Ballegooijen (Dordrecht)
14-05-2020

Vriendelijk en normale antwoorden op vragen.

Huig de Jong (Ridderkerk)
14-05-2020

Het personeel behandelt me correct en beleefd. Ze hebben altijd tijd voor me.

Mw de Gooijer-Roodhart (Gorinchem)
14-05-2020

Voor mij valt er aan service, onderhoud en persoonlijke behandeling niets te verbeteren. Top!

A.P. de Kock (Hardinxveld-Giessendam)
12-05-2020

Klantvriendelijk, informatief, accuraat en meedenkend. Bereid om oplossingsgericht te denken.

Dhr. Doeland (Giessenburg)
06-05-2020

Correcte behandeling, niet opdringerig.

FIen Bakker
06-05-2020

Zeer tevreden.

W de Regt (Papendrecht)
04-05-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.