9,0
584 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Schouten

9,0

584 beoordelingen

Filter

Zeer tevreden over deze dealer Over deze dealer ben ik zeer tevreden. Personeel is duidelijk, vriendelijk en behulpzaam. Onderhoud is naar volle tevredenheid uitgevoerd. Tevens garantie op de auto verleng naar 10 jaar!

W R
23-06-2022

Perfecte service Ik ben dankbaar voor de bereidheid om mij terug naar huis en na afloop van het onderhoud van huis naar de garage te vervoeren. De onderhoudsbeurt was perfect.

H. D.
12-05-2022

Vriendelijke en deskundige dealer Ik ben erg tevreden met de vriendelijke en deskundige verkoper bij deze dealer.

P.H.M. S
09-04-2022

Niet tevreden Tijdens de service beurt is er een update uitgevoerd met het navigatie systeem en dat is nog steeds niet in orde, als bij Hooipolder doorgestuurd wordt naar Waalwijk om naar Gorinchem te gaan klopt het niet en zo heb ik na de update al meerdere onjuistheden geconstateerd dit vind ik jammer als je dan een rekening krijg van € 312,04 ex mag je ook wel wat verwachten.

R.M. Hoogendoorn
31-03-2022

Klantgerichte garage Deze dealer weet heel snel wat je specifieke wensen zijn, houdt daar zo veel mogelijk rekening mee en geeft je het gevoel dat het gehele bedrijf helemaal voor jou klaar staat.

Jan Bennink
29-03-2022

D.J. B
20-01-2022

Goede ontvangst. Ik ben keurig geholpen en heb uiteindelijk een redelijke deal kunnen maken. Ook werd de nieuwe wagen maanden eerder afgeleverd dan gepland was. Top.

P. B
27-12-2021

Lekkere koffie :-) Prettig bedrijf, goed geholpen en een ontspannen sfeer.

Gijs
17-12-2021

Open en eerlijk

A.P. C
16-12-2021

Topgarage! Heldere communicatie over te verwachten kosten, houdt zich aan de afspraken en beschikt over een grote mate van klantvriendelijkheid en flexibiliteit.

Teus van Steenis
03-12-2021

Goede service Goede service, heel klantvriendelijk. Goed te onderhandelen. Kennis van zaken.

Toyota eigenaar
26-11-2021

Toyota eigenaar
05-11-2021

Fijne zaak Vriendelijke verkoper . Alles verliep netjes . Leuke sfeer . Denkt mee en handelt naar mijn wensen

K. L
22-10-2021

Klant vriendelijkheid Klant vriendelijk goede service behulpzaam em altijd vriendelijk

F. de Kreij
07-10-2021

Goede service Ik ben erg tevreden over de service . Keurig netjes en vriendelijk zijn we geholpen .

Toyota eigenaar
28-09-2021

Vriendelijk personeel en prima uitleg bij de 15.000km en 30.000km beurt. Zeer goed geholpen bij lege accu waar Toyota pechhulp zich er te gemakkelijk van af maakte, zij stuurden de andere dag een monteur die het probleem perfect oploste.

Jan de Jong (Schoonhoven)
15-07-2021

Een heel prettig klantvriendelijk team. No nonsens straight en goede omgangsvormen ....kortom! Wij zijn trouw aan Schouten om die redenen.

Astrid (Arkel )
15-07-2021

Fijne garage, toegankelijk en vriendelijk personeel.

Onno Paans (Werkendam )
09-07-2021

Staan altijd klaar bij vragen en kleinigheden. Niet meteen een rekening, echte service.

Hilbert Worst (Gorinchem)
09-07-2021

Al jaren komen wij daar. We zijn altijd vriendelijk en correct geholpen. Men denkt met je mee.

E.Grootendorst
30-06-2021

Al jaren klant. Altijd goed behandeld. Goede service en je voelt je als klant gewaardeerd.

Fam. Zwijgers (Hardinxveld Giessendam )
24-06-2021

Alle afspraken worden nagekomen, alles prima geregeld.

A.M. de Bie (Asperen)
21-06-2021

Voor mij betrouwbaar en vriendelijk!

J.Halma (Goeinchem)
21-06-2021

Wij ervaren de medewerkers van de garage, en vooral hun uitvoerende werkzaamheden, als positief omdat ze helder en duidelijk zijn in wat ze kunnen bieden en over de te verwachten prijs, meedenken met de klant, oprecht interesse tonen in de wensen van de klant. Daarnaast zijn ze vriendelijk en beleefd. Of je nu met een groot of klein probleem komt, je bent altijd welkom en ze proberen een oplossing te bedenken in samenspraak met de klant.

E Geurts
21-06-2021

Prettige mensen die je eerlijk vertellen wat er aan de auto moet gebeuren. Goed afspraken mee te maken. Doen wat er afgesproken wordt.

Marion van de Ven (Gorinchem )
21-06-2021

Zeer goede service.

Ronald Hoogewoning
03-06-2021

Prima garage, keurige behandeling door het personeel.

Annelies van Grinsven (Gorinchem)
27-05-2021

Zeer tevreden over. Er wordt meegedacht en goed geadviseerd.

Wim Riksen (Heukelum)
12-05-2021

Vriendelijkheid, alle tijd voor de klant en de inruilwaarde.

wies voogt farla
12-05-2021

Je hoeft maar te bellen en ze staan voor je klaar. Handig is ook dat je herinnerd wordt voor onderhoud.

Richard de haas (Dussen)
05-05-2021