9,1
1.277 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Schouten

9,1

1.277 beoordelingen - Powered by TNS

Vlotte goede service, vriendelijk en gastvrij.

Gerrit van Essen (Leerdam)
19-11-2020

Vriendelijke deskundige medewerkers.

Mevrouw van Wingerden
19-11-2020

Niet efficiënt is de mededeling in de zomer (juli/aug) dat onze auto toe is aan een apk. Feitelijk was de auto in november toe aan een apk. Dit was geregeld met Schouten, vastgestelde datum vr. 6 nov. Een week voor de vastgestelde datum kwam opnieuw het bericht dat onze auto aan apk toe was!

dhr. d.kouwenhoven
19-11-2020

Ik geef zelf zelden een 10, maar ik ben zeer tevreden.

Dhr. A. Oonk
19-11-2020

Uitstekend geholpen door de verkoper. Wij hadden de auto 2 dagen in ons bezit toen wij een lichte schade aan de auto ontdekten. Deze schade is door bemiddeling van de aftersales manager naar volle tevredenheid hersteld.

Dhr H Sederel
19-11-2020

Prima garage met een goede service. Handig om via internet een servicebeurt in te plannen en de kosten zijn meteen inzichtelijk.

M.Schox
16-11-2020

Zeer betrouwbaar adres, met goede ontvangst en positief over de gedane werkzaamheden. Kreeg informatie over in de toekomst te verwachten kosten.

dhr. H.J.Sparnaaij (Noordeloos)
12-11-2020

Goede dealer, ze doen hun uiterste best om je zo goed mogelijk te helpen.

adri simons (nieuw lekkerland)
12-11-2020

Bij aanschaf van een Toyota is heel goed meegedacht door de verkoper ten aanzien van mijn wensen. Het bezoek aan de werkplaats in verband met onderhoud is prettig en doeltreffend uitgevoerd. Een dealer die de klant centraal stelt.

R.Mulder
12-11-2020

Klantvriendelijk en goede service.

Monique
12-11-2020

Goede service, fijne en bekwame medewerkers.

Yvonne Kuik (Papendrecht)
12-11-2020

Correct en beleefd personeel. Hartelijk en gemotiveerd!

C.Zonnenberg (Hardinxveld)
29-10-2020

Klantvriendelijk en servicegericht.

Dhr S van Houwelingen (Rijswijk )
29-10-2020

Ik ben al meer dan 10 jaar klant en vind de contacten en werkzaamheden altijd naar volle tevredenheid. Makkelijk om een afspraak te maken en de prijsopgave vooraf klopt altijd met de uitgevoerde werkzaamheden.

A. Karreman (Hendrik Ido Ambacht)
29-10-2020

Toyota SCHOUTEN te Alblasserdam is voor mij een goede en betrouwbare dealer. Kom er al jaren en tot op heden altijd zeer correct en goed behandeld. Kan iedereen dit bedrijf aanbevelen.

Bob Edixhoven (Barendrecht)
29-10-2020

De mensen zijn vriendelijk en hebben belangstelling voor je.

D v d Pligt (Barendrecht)
29-10-2020

Zeer tevreden.

Jo Kanters (Papendrecht)
29-10-2020

Goede service, meedenken, erg behulpzaam bij vragen over de nieuwe auto, top bedankt.

Frans Gottschalk
29-10-2020

Het onderhoud is goed en men komt de afspraken na.

Jim van Tol
26-10-2020

Alles is altijd in orde en je wordt netjes behandeld.

corrie van straten-de jong (Tienhoven aan de lek)
22-10-2020

Ik vind dat ik prettig geholpen word. Een 10 zou het kunnen worden als ik niet achteraf met vragen zit. Denk dat dat voorkomen kan worden door de lijst door te nemen. Ik zag namelijk dat banden voor stuk verder versleten waren. Ik zou willen weten of ze gewisseld hadden moeten worden of zijn met achter.

Ellen Schilperoord (Dordrecht )
22-10-2020

Goede garage en goed en gezellig personeel.

Lex de booij (Groot ammers)
15-10-2020

Deskundige en vriendelijke mensen. Staan ook klaar als er onverwacht een probleem met de auto is. Fijn bedrijf.

Chantal
15-10-2020

Al 10 jaar voor mij een betrouwbare garage. Geen enkel probleem gehad met wat dan ook.

Riky Bruijns (Terheijden)
08-10-2020

Zeer professionele aanpak en behandeling en afspraken kloppen perfect. De manier zoals de monteurs omgaan met de na te kijken auto's geeft vertrouwen in het bedrijf.

DHr n.s.w.miog (Nieuw-Lekkerland)
08-10-2020

Een bedrijf waar je vanaf het eerste contact je welkom voelt, begrepen wordt, dat met je mee denkt en je het allerbeste gunt!!

h a saptenno (ridderkerk)
08-10-2020

Vond de rekening voor eerste beurt met nog geen 3000 kilometer gereden te hebben wel erg hoog. Bij mijn vorige auto een Kia nog nooit zo'n hoge rekening moeten betalen. Maar ik had ook niet gevraagd wat een eerste beurt zou kosten. Brrrrrr 194 euro is best veel geld!

Cora van Genderen (Sliedrecht )
25-09-2020

De service is super.

Evan de Vries (Leerdam )
25-09-2020

Staan altijd voor je klaar, lichte je goed in, alle onderhoud ook altijd goed en zeer vriendelijk.

dhr van kampen (hi ambacht)
25-09-2020

Mijn Toyota doet het altijd zonder problemen. Als er toch iets is word ik altijd snel en vriendelijk te woord gestaan.

Ron (m)
21-09-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.