9,1
1.395 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Schouten

9,1

1.395 beoordelingen - Powered by TNS

Goede service auto werd op afspraak netjes gehaald en weer terug gebracht Heel tevreden over het personeel wordt echt als klant goed behandeld topje ga zo door ??

A.C. K
11-11-2021

Ik ben zeer tevreden met schouten toyota

J.G. Moerkerken
28-10-2021

Goede garage. Ik word op een goede en professionele manier geholpen.

J.J.C. V
22-10-2021

Fijne zaak Vriendelijke verkoper . Alles verliep netjes . Leuke sfeer . Denkt mee en handelt naar mijn wensen

K. L
22-10-2021

Klant vriendelijkheid Klant vriendelijk goede service behulpzaam em altijd vriendelijk

F. de Kreij
07-10-2021

Goede service Ik ben erg tevreden over de service . Keurig netjes en vriendelijk zijn we geholpen .

Toyota eigenaar
28-09-2021

Goede service Super vriendelijk!!!

N. M
26-09-2021

Goede Service! Ik ben al jaren zeer te spreken over de vriendelijkheid, vakbekwaamheid en behulpzaamheid van deze dealer.

M. S
17-09-2021

Fijn personeel Vriendelijk behulpzaam personeel, zonder opdringerig te zijn.

M.E. K
15-09-2021

Vriendelijk personeel en prima uitleg bij de 15.000km en 30.000km beurt. Zeer goed geholpen bij lege accu waar Toyota pechhulp zich er te gemakkelijk van af maakte, zij stuurden de andere dag een monteur die het probleem perfect oploste.

Jan de Jong (Schoonhoven)
15-07-2021

Een heel prettig klantvriendelijk team. No nonsens straight en goede omgangsvormen ....kortom! Wij zijn trouw aan Schouten om die redenen.

Astrid (Arkel )
15-07-2021

Fijne garage, toegankelijk en vriendelijk personeel.

Onno Paans (Werkendam )
09-07-2021

Staan altijd klaar bij vragen en kleinigheden. Niet meteen een rekening, echte service.

Hilbert Worst (Gorinchem)
09-07-2021

Al meer dan 50 zegt wel genoeg denk ik.

Wim Olden (Papendrecht)
05-07-2021

Een klantgericht/klantvriendelijk bedrijf dat oog heb voor tevreden oude/nieuwe klanten, maar die ook service en kwaliteit levert voor alle klanten die langs komen.

L Nederlof (Papendrecht )
05-07-2021

Al jaren komen wij daar. We zijn altijd vriendelijk en correct geholpen. Men denkt met je mee.

E.Grootendorst
30-06-2021

Al jaren klant. Altijd goed behandeld. Goede service en je voelt je als klant gewaardeerd.

Fam. Zwijgers (Hardinxveld Giessendam )
24-06-2021

Al jaren een fijne garage en medewerkers.

T.de rooij (Paendrecht)
23-06-2021

Alle afspraken worden nagekomen, alles prima geregeld.

A.M. de Bie (Asperen)
21-06-2021

Voor mij betrouwbaar en vriendelijk!

J.Halma (Goeinchem)
21-06-2021

Wij ervaren de medewerkers van de garage, en vooral hun uitvoerende werkzaamheden, als positief omdat ze helder en duidelijk zijn in wat ze kunnen bieden en over de te verwachten prijs, meedenken met de klant, oprecht interesse tonen in de wensen van de klant. Daarnaast zijn ze vriendelijk en beleefd. Of je nu met een groot of klein probleem komt, je bent altijd welkom en ze proberen een oplossing te bedenken in samenspraak met de klant.

E Geurts
21-06-2021

Prettige mensen die je eerlijk vertellen wat er aan de auto moet gebeuren. Goed afspraken mee te maken. Doen wat er afgesproken wordt.

Marion van de Ven (Gorinchem )
21-06-2021

Werkplaats uitstekend, receptie geeft alleen bedrag van beurt en apk aan, maar laat de kosten voor de leenauto achterwege als je de auto brengt. Er op wachten kon niet, dus je moet op een of andere manier naar huis. Was de eerste keer dat ik hier kosten voor moest betalen, zonder vooraf overleg.

Mevr. Groenendijk
11-06-2021

Keurig professioneel bedrijf en toch heel persoonlijk. Rij een Aygo uit 2008 en krijg er dezelfde service als klanten met een veel duurdere smaak. Ook met een beperkt budget houden ze je graag en goed mobiel! Het betreft hier een langdurige ervaring, want ik ben al ruim dertien jaar klant bij Toyota Schouten in Alblasserdam.

Arie Bakker (Dordrecht)
11-06-2021

Zeer goede service.

Ronald Hoogewoning
03-06-2021

Prima service, geen onverwachte kosten zonder informatie, gastvrije ontvangst; kortom prima!!!

F van der Kuil (Sliedrecht )
03-06-2021

Prima garage, keurige behandeling door het personeel.

Annelies van Grinsven (Gorinchem)
27-05-2021

Zeer tevreden over. Er wordt meegedacht en goed geadviseerd.

Wim Riksen (Heukelum)
12-05-2021

Correct en snel handelen.

Huig de Jong (Ridderkerk)
12-05-2021

Vriendelijkheid, alle tijd voor de klant en de inruilwaarde.

wies voogt farla
12-05-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.