9,1
1.317 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Schouten

9,1

1.317 beoordelingen - Powered by TNS

Prima garage; ze kennen hun klanten goed.

Gijsbert van der Beek (Sleeuwijk)
22-02-2021

Goede service en aardig personeel. Als er iets gedaan moet worden wat vooraf niet door mij aangegeven is, wordt je gebeld om te overleggen. Gewoon goed.

Mevr. M. Woltman (Giessenburg )
11-02-2021

Uitstekende dealer.

Piet Dorst (Papendrecht)
11-02-2021

Klantvriendelijk, gastvrij bedrijf. Met een uitstraling van kennis en kunde. Ondanks de COVID-19 maatregelen uitstekende service geleverd.

Wil Valkenburg (Dordrecht)
11-02-2021

Een fijne garage met vriendelijk personeel die met je meedenken en met oplossingen komen. En geven ook goed advies.

Dhr. A.J. Vlot (Zuid-Holland)
04-02-2021

Ik ben erg tevreden met de Verso S en de garage inclusief receptie.

K de Graaf (Papendrecht)
04-02-2021

Goede service.

Dhr. Th Bultje (Rotterdam)
04-02-2021

Staan altijd gelijk klaar bij problemen, vriendelijk en deskundig advies.

Dhr De Deugd
04-02-2021

Ik ben vriendelijk en goed geholpen.

J. van den Berge (Hank)
29-01-2021

Altijd keurig geholpen, goede service, vriendelijke mensen, aandachtspunten worden opgepakt; keurig!

Roel (Goudriaan)
29-01-2021

Uitstekend geholpen en perfect nakomen van afspraken.

Lekkerkerker (Ridderkerk )
26-01-2021

Goede betrouwbare dealer. Wat je mag verwachten van een officiële dealer.

Mja van Haaster (Gorinchem )
25-01-2021

Klantvriendelijk, attent en altijd tot uitleg bereid. Prijsverhouding gunstig.

Mevr. L. Veenstra (Papendrecht)
21-01-2021

Ik rijd al jaren Toyota en altijd bij Automobielbedrijf Schouten gekocht.

G de Briun (Sliedrecht)
21-01-2021

Fijne en betrouwbare garage.

Klaas Vet (Dordrecht )
21-01-2021

Fijne garage met klantvriendelijk personeel. Service is uitstekend anders was dit niet mijn nu 4e Toyota geworden.

Ruud klein (Gorinchem)
21-01-2021

Nette dealer, vriendelijke mensen en alles keurig en eenvoudig, geen verassingen en mensen die vervelend over komen wat je ergens wel vaak ziet.

Peter van der Nagel (Zuilichem )
14-01-2021

Betrouwbaar en vakbekwaam. Je voelt je er klant.

Jacob Rikkers (Sliedrecht)
14-01-2021

Wij komen al zeer lang bij deze garage en wij zijn er erg tevreden over.

Janny Treffers
14-01-2021

Prima sfeer en denken goed mee binnen de mogelijkheden.

Patrick Knoop (Hendrik Ido Ambacht)
14-01-2021

Een prima bedrijf met heel aardige en bekwame mensen.

Arnoud Klootwijk (Molenaarsgraaf )
14-01-2021

Alles gaat altijd goed.

Paul Daman (Krimpen aan den Ijssel)
14-01-2021

Super klantvriendelijk.

Raymond (Gorinchem )
14-01-2021

Ik ben al vele jaren klant, en heb heel goede ervaringen met dit bedrijf en zijn medewerkers.Voor zowel nieuwe als gebruikte auto's.

Ria Tholenaars (Papendrecht)
14-01-2021

Snelle levering, vriendelijk te woord gestaan aan telefoon in verband met Corona.

Mevr. Kok
07-01-2021

Klantvriendelijk en kennis van zaken.

Wout Verschoor (Dordrecht)
07-01-2021

Goed personeel. Heel vriendelijk.

I h t m boelen wouters (Sliedrecht)
04-01-2021

Netjes, vriendelijk en correct behandeld.

Hr. Visser (Ridderkerk)
04-01-2021

Goede ervaring met onderhoud en verkoop, aankoop auto.

Dhr. H. Koppenol
28-12-2020

Prima bedrijf.

mevr.stam (dordrecht)
17-12-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.