9,1
1.246 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Schouten

9,1

1.246 beoordelingen - Powered by TNS

Nette garage en goed contact met de klanten.

Dhr. H. van Weelden (Hardinxveld-Giessendam)
10-09-2020

Goede dealer met vriendelijk en deskundig personeel.

Dhr. Verkaik (Nieuwendijk)
10-09-2020

Heel tevreden over de tweedejaarsbeurt van mijn hybride Toyota Yaris. Keurig op tijd en alles tot grote tevredenheid afgehandeld. Gezellige wachtruimte.

Gert de Waard
10-09-2020

Prettige dealer, waar alle zaken rondom de Toyota correct en kordaat worden afgehandeld.

G Korevaar
02-09-2020

Ik ben al jarenlang een tevreden klant. Er is sprake van vriendelijk, behulpzaam en vakbekwaam personeel. Afspraken worden nagekomen en er vindt een goede communicatie plaats over onderhoud- en servicebeurten. Kortom, een vertrouwd adres welke ik zeer aanbeveel.

Ton van 't Hof (Papendrecht)
28-08-2020

Vriendelijk, behulpzaam als het mogelijk is word je meteen geholpen. Geen tijdsdruk, alle tijd om je goed te informeren er is gewoon veel vakkennis aanwezig. Zowel in de verkoop als in de garage.

Jeanne Pietersma
27-08-2020

Ik ben zeer tevreden!

Martin Stuurman
27-08-2020

Zijn vriendelijk. Werken volgens afspraak en op tijd.

Mevr b de groot (Schiedam )
21-08-2020

Al jaren prettig behandeld en goed geholpen. Een vertrouwd adres.

D.J. Stam (Dordrecht)
17-08-2020

Je weet vooraf waar je aan toe bent, vriendelijk personeel en zeer prettige wacht ruimte met koffie en thee.

Mw. Mirjam van der Wekken (Ridderkerk)
13-08-2020

Een degelijke dealer met goede service. Prijsafspraken aan de voorkant (bij afwijkingen volgt vooraf overleg). Vervangend vervoer tijdens onderhoud en extra service als wassen en stofzuigen.

J. Lemmen (Sliedrecht)
13-08-2020

Deze mensen van automobielbedrijf Schouten B.V. Alblasserdam hebben mij altijd correct en vriendelijk geholpen.

Dhr. M.visser (Sliedrecht)
13-08-2020

Fijne behulpzame mensen, niks is te veel.

Mevr j van Hecken (Papendrecht)
12-08-2020

Altijd vriendelijk, correct en service-gericht geholpen.

G. Elkhuizen
05-08-2020

Fijne service.

Ad Lommers (Giessenburg)
03-08-2020

Ik ben al 40 jaar een tevreden klant van Toyota Schouten. Altijd een prima service en vriendelijke bejegening.

P. M. Pols (UTrecht)
03-08-2020

Beter is niet mogelijk.

Martin Groeneveld (Gorinchem)
31-07-2020

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Op tijd geïnformeerd over eventuele vervangingen. In dit geval banden. Auto was keurig op de afgesproken tijd klaar.

Christ Joosen (OOSTERHOIT )
31-07-2020

Inruilprijs matig.

pw Van Wijk (Werkendam )
31-07-2020

Perfect.

P.meiburg (Ridderkerk)
31-07-2020

Vriendelijk, laagdrempelig, en deskundige medewerkers.

I Zonneveld piek- Boer (H I Ambacht )
31-07-2020

Bij het werken/updaten van mijn navigatie was na afloop geen uitleg van de wijzigingen, moest lang proberen om de bediening weer te begrijpen (misschien de ouderdom)??

Dhr v Doorn
31-07-2020

Ze behandelen je goed.

Mevrouw van Tuijl (Papendrecht )
31-07-2020

Uitstekende service en uiterst correcte uitgevoering van de werkzaamheden. Zeer betrouwbare partner voor je auto.

Dhr. Aalbrecht (Rotterdam)
31-07-2020

Omdat ik daar altijd prettig geholpen wordt al vele jaren, en dit is onze 5e toyota.

L P van Oeveren (Papendrecht)
01-07-2020

Alles klopt daar.

A.M. de Bie (Asperen)
26-06-2020

Uitstekende service, klantvriendelijk en behulpzaam personeel, prima prijs/kwaliteit verhouding.

Teus van Steenis (Arkel )
26-06-2020

Ik wacht op de oplossing van mijn probleem, hoe dit wordt afgehandeld!!

Vincent van lith (Sliedrecht)
26-06-2020

Toyota Alblasserdam is zeer klantvriendelijk. Alles is naar tevredenheid uitgevoerd. Personeel is aardig en behulpzaam. De koffie staat altijd klaar.

Teun Stoop (Hendrik Ido Ambacht)
21-06-2020

Werken altijd vooraf met prijsopgave, en werken netjes.

W de Beir (Ridderkerk )
18-06-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.