9,1
1.222 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Schouten

9,1

1.222 beoordelingen - Powered by TNS

tevreden op alle punten behalve niet altijd prijsopgave vooraf en auto wordt niet schoon en netjes afgeleverd, is hetzelfde als ik hem inlever voor beurt

Q. van Zon (Alblasserdam)
17-07-2014

een 7 is ruim vol doende wees daar maar trots op betekent ook dat er nog werk huis werk te doen staat dat kan voor het personeel een uit daging zijn

Anoniem
17-07-2014

Vriendelijk, behulpzaam en vakkundig

Anoniem
16-07-2014

deskundig, klantvriendelijk, snelle reactie en goede service

Anoniem
16-07-2014

De uitstraling van zowel het personeel als van de zaak in Alblasserdam vinden wij klasse! Zij komen na wat ze beloven ,zijn super vriendelijk ,correct ,en naar ons idee kundig! Wij komen uit Dordrecht ,maar rijden heel graag naar Alblasserdam voor onze auto!

Carel & Joke Hanselman (Dordrecht)
16-07-2014

Uitstekend geholpen, vragen prima beantwoord. Dingen die niet direct duidelijk of bekend waren werden nagezocht en alsnog beantwoord. Prima sfeer.

Tom Peters (Papendrecht)
16-07-2014

goede service en informatie

Anoniem
16-07-2014

Wat afgesproken is word uitgevoerd

Anoniem
10-07-2014

Ik werd goed geholpen.

Anoniem
10-07-2014

goede voorlichting, snelle service en betrouwbaar

Anoniem
09-07-2014

Betrouwbaar en klantvriendelijk!

Wooning.C (Papendrecht)
09-07-2014

Goede sreviceverlening

Anoniem
09-07-2014

Correcte behandeling/denken in oplossingen/vriendelijk/klant is koning gevoel

Anoniem
09-07-2014

duidelijkheid en klantvriendelijkheid

Anoniem
09-07-2014

Volledig tevreden

F scholtens (Leidschendam)
09-07-2014

vriendelijk voorkomend en aandacht en een goede uitleg

Anoniem
09-07-2014

Goede en snelle service en vriendelijke afhandeling.

Anoniem
08-07-2014

samenwerking uitstekend resultaat uitstekend.

dhr C. Stam (nnnnnieuw-Lekkerland)
08-07-2014

Eerlijk, aardig, betrouwbaar.

Hanno den Ottelander (Sliedrecht)
08-07-2014

Omdat alles netjes en vlot gedaan word.

Willem Trapman (Maarssen)
08-07-2014

vertrouwde dealer.

Jan de Goei (Giessenburg)
08-07-2014

Alles klopt.

E.Pol
08-07-2014

Vakkkundigheid vind ik goed. Een probleempje is op te lossen op een correcte manier. Goed geholpen. Een 8 is dacht ik een prima cijfer.

Dhr. Jan Bakker (Sliedrecht)
08-07-2014

betrouwbare dealer goede en correcte service altijd een vriendelijke ontvangst

Dhr. N. Zonnenberg (Sliedrecht)
08-07-2014

Prima service!

Danny Baars
08-07-2014

Alles volgens afspraken uitgevoerd, zeer goede klantbenadering

Anoniem
08-07-2014

Vanaf de eerste kennismaking tot en met de aflevering uiterst correct en plezierig.

Anoniem
08-07-2014

Betrouwbaar.

Anoniem
08-07-2014

Jaap van der Vlies (Sliedrecht)
08-07-2014

Ik ben gewoon tevreden

Anoniem
07-07-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.